Ze zijn terug! De ‘Library tea sessions’ voor PhD’s

Adjusted from Made for Noun Project

Deze september keren de ‘Library tea sessions’ voor PhD’s van de EGSH terug. Elke derde woensdag van de maand kun je deelnemen aan een online sessie over informatie, data, of publiceren. De Universiteitsbibliotheek zal je handige tools en tips laten zien om je promotietraject te ondersteunen en beantwoordt je vragen.

Schuif op woensdag 15 september, 15:00-16:00 uur aan voor de kick off sessie van de nieuwe reeks. We presenteren dan de Erasmus Data Repository (EDR), waar onderzoekers de data achter hun publicatie kunnen plaatsen. Door je onderzoeksoutput op deze manier te delen kunnen anderen jouw data gemakkelijk citeren, hergebruiken in soortgelijk onderzoek, of de resultaten verifiëren of repliceren. Het is een essentieel onderdeel van de Open Science-beweging! Kom naar onze theesessie om meer te weten te komen over de EDR en:

  • Open Science en de Data Lifecycle;
  • Het proces van het plaatsen van output in de EDR;
  • De voordelen van de EDR;
  • Tips en trucs om jouw data klaar te maken om te delen.

Vind hier meer informatie over de sessie van september, of bekijk de volledige tea session kalender voor meer informatie over toekomstige sessies.

Voor de Library tea sessions is geen registratie vereist. Schuif eenvoudig aan in Teams door op deze link te klikken als de sessie begint: https://libguides.eur.nl/teasession

Vragen? E-mail socialsciences.library@eur.nl

Vergelijk @count opleiding

  • @title

    • Tijdsduur: @duration
Vergelijk opleidingen