Open Dag Erasmus MC

Bezoek de Open Dag Erasmus MC op 7 april 2018 en ontdek de opleidingen Geneeskunde, Nanobiology en Klinische Technologie!

·  Maak kennis met onze 3 bacheloropleidingen

·  Ervaar hoe het is om te studeren

Wil je kennismaken met de 3 bacheloropleidingen van de Erasmus Universiteit Rotterdam aan het Erasmus MC? Wil je weten hoe het voelt om in de collegebanken te zitten? Wil je ontdekken wat Rotterdam studenten te bieden heeft? Bezoek dan de Open Dag Erasmus MC.

Op de Open Dag Erasmus MC kun je presentaties over de bacheloropleidingen Geneeskunde, Nanobiology en Klinische Technologie bijwonen. Daarnaast staan er studievoorlichters en studenten voor je klaar om je vragen over deze bacheloropleiding van te beantwoorden.

Voor wie?

  • Scholieren uit vwo 4, 5 en 6 die zich willen oriënteren op het aanbod van bacheloropleidingen van Erasmus MC
  • Ouders/verzorgers van aankomende studenten die informatie willen over o.a. het studiekeuzeproces en studiefinanciering. (In verband met de capaciteit van de zalen kan er max. één ouder/verzorger worden toegelaten.)

Wanneer?

Deze Open Dag vindt plaats op:

Zaterdag 7 april 2018 9:30 - 16:00 uur

Waar?

Erasmus MC
Wytemaweg 80
3015 CN Rotterdam

Wat?

Gedurende de Open Dag Erasmus MC kun je opleidingspresentaties bijwonen en de informatiemarkt bezoeken voor meer informatie over aanmeldprocedures, studiefinanciering en studiekeuze.

Tijd

Programmaonderdeel

10.00 - 16.00 uur

Presentaties opleidingen

10.00 - 16.00 uur

Informatiemarkt