Studiebegeleiding

Bedrijfskunde
Banner - BA 2020-2021

Studiebegeleiding Bachelor in Bedrijfskunde

De overgang van school naar universiteit is vaak groot. Veelal weet je aan het begin van de studie niet goed waar je aan toe bent en hoe je de studie moet aanpakken. Daarom heeft de opleiding een mentorprogramma voor eerstejaarsstudenten ingesteld. Zodra je met de opleiding Bedrijfskunde begint, word je opgenomen in een mentorgroepje. Een ouderejaarsstudent maakt je samen met andere eerstejaars wegwijs in de studie.

Zo leer je direct een aantal studenten beter kennen, ontvang je informatie over de studie en allerlei regelingen, krijg je tips over vakken uit het eerste jaar en wordt er aandacht besteed aan de ‘beste’ manier van studeren. Na de eerste schriftelijke toetsen zal je mentor je tips geven over de vakken die in de overige blokken zijn ingeroosterd.

Mochten de eerste studieresultaten tegenvallen, dan kan aandacht worden besteed aan aanvullende tips over planning en studiemethoden.

De studieadviseurs zijn ook in deze periode beschikbaar voor studenten die een individueel gesprek willen voeren over hun studieresultaten tot dan toe.

Is dit jouw studie?

Vergelijk @count opleiding

  • @title

    • Tijdsduur: @duration
Vergelijk opleidingen