Economie en Bedrijfseconomie

Inschrijven voor Bachelor Economie en Bedrijfseconomie

Studiekeuzeactiviteit

Het maken van de juiste studiekeuze is erg belangrijk. Op basis van een verplichte vragenlijst kijken we of de studie goed aansluit. Omdat je veel met wiskunde te maken krijgt, is je wiskundeachtergrond van doorslaggevend belang. Het advies dat je krijgt is gebaseerd op je slagingskans en het kan zijn dat je aanvullend een wiskundecursus moet doen om deze kans te vergroten.

Aanmelden voor 1 juni

Als je in september met een bacheloropleiding wilt beginnen, moet je je vóór 1 juni inschrijven. Je hebt dan in principe recht op studiekeuzeactiviteiten en toelating. Na 1 juni vervalt dit recht. Onder voorwaarden kun je tot aanvang van het studiejaar nog van studiekeuze veranderen. Dit is een landelijke maatregel.

Inschrijven

Aanmelden voor de bachelor Economie en Bedrijfseconomie doe je via Studielink op www.eur.nl/studielink. Je maakt daar een account aan, selecteert de opleiding van je keuze en levert de gevraagde informatie aan. Daarna komt de universiteit in actie. Wij kijken of jij toegelaten kunt worden voor je gekozen opleiding en sturen je meer informatie.