Inschrijven

Filosofie
Master Filosofie

Heb je je keuze gemaakt en voldoe je aan de toelatingseisen? Meld je dan aan voor deze opleiding via Studielink. Dit kan vanaf 1 oktober in het jaar vóór je wilt starten. De juiste studie in Studielink heet (BACHELOR) PHILOSOPHY (IN DUTCH).

Na je aanmelding in Studielink informeert de Erasmus Universiteit Rotterdam je over de verdere procedure.

Aanmelden voor 1 juni

Als je in september met de bachelor Filosofie wilt beginnen, moet je je vóór 1 juni inschrijven om recht te hebben op toelating en op een studiekeuzeactiviteit. Na 1 juni vervalt dit recht. Dit is een landelijke maatregel.

Inschrijven na 1 juni

Na 1 juni vervalt het recht op toelating en op studiekeuzeactiviteiten. Als je je na 1 juni inschrijft kan de Erasmus Universiteit je nog toelaten tot de bachelor Filosofie, maar daar wel voorwaarden aan stellen.

Studiekeuzecheck

Na je inschrijving voor de bachelor Filosofie aan de Erasmus Universiteit Rotterdam, ontvang je een vragenlijst. Deze vragenlijst helpt je om te kijken of je een studie hebt gekozen die aansluit bij jouw interesses, capaciteiten en verwachtingen. Op basis van je antwoorden ontvang je van ons een advies.

Bindend Studieadvies (BSA)

Een goede start van je studie, dat vinden we belangrijk. Daarom hanteert de bachelor Filosofie een bindend studieadvies van 60 studiepunten in het eerste jaar.

Als je je eerste jaar niet in één keer haalt, krijg je een negatief studieadvies. Dit advies is bindend. Dit betekent dat je niet verder mag naar het volgende jaar van je opleiding en dat je je in de drie jaar daarna niet meer mag inschrijven voor de opleiding. Aan het begin van het eerste bachelorjaar wordt er precies verteld hoe de procedure van het bindend studieadvies werkt en welke regels er zijn.

Is dit jouw studie?

Vergelijk @count opleiding

  • @title

    • Tijdsduur: @duration
Vergelijk opleidingen