Aansluitende masters

Filosofie
Master Filosofie

MA Philosophy Now

Dit Engelstalige masterprogramma is de plek waar baanbrekend filosofisch onderzoek het klaslokaal ontmoet. Studenten nemen deel aan hedendaagse filosofische debatten over de grote uitdagingen van onze tijd.

Research Master in Philosophy and Economics

Wil je wetenschappelijk onderzoeker worden op het raakvlak van filosofie en economie? Dan kun je de tweejarige Research Master in Philosophy and Economics volgen. Deze opleiding is bedoeld voor studenten met een bacheloropleiding Filosofie of Economie met voldoende aantoonbare kennis van filosofie.

Een inspirerend team traint studenten om een hoogwaardige bijdrage te leveren aan de actuele ontwikkelingen op het terrein van economie en filosofie. Deze opleiding stelt hoge eisen aan de kwaliteit en motivatie van de studenten. Naast een bovengemiddelde bachelor-score behoort een assessment tot de toelatingsprocedure.

Aansluitende masters

  • Master in Philosophy: Where cutting edge philosophical research meets the classroom, enabling our students to engage in contemporary philosophical debates.
  • Research Master in Philosophy and Economics: The programme aims to prepare students for an academic career in the area of philosophy and economics.

Is dit jouw studie?

Vergelijk @count opleiding

  • @title

    • Tijdsduur: @duration
Vergelijk opleidingen