Gezondheidswetenschappen, BMG

Current facets (Pre-Master)

Bachelor Gezondheidswetenschappen, Beleid & Management Gezondheidszorg, BMG

Opleiding

Lijkt het je interessant om vanuit verschillende invalshoeken vraagstukken in de gezondheidszorg aan te pakken? Kijk dan of deze bachelor de juiste studie voor jou is.

Meer over de inhoud van deze opleiding

Waarom deze opleiding?

Bij Gezondheidswetenschappen, BMG ga je aan de slag met actuele zorgthema’s en leer je vanuit verschillende invalshoeken naar de gezondheidszorg kijken, problemen te analyseren én op te lossen. We werken tijdens de opleiding met veel praktijkvoorbeelden en opdrachten, zodat je na je afstuderen meteen aan de slag kunt. De meesten van onze studenten vinden dan ook zonder veel moeite een baan in de gezondheidszorg, bijvoorbeeld als manager, beleidsadviseur, consultant of onderzoeker.

Waarom deze opleiding?

Carrièremogelijkheden

De gezondheidszorg is erg breed, dus jouw mogelijkheden in binnen- en buitenland zijn uitgebreid, vooral als je ná je bachelor ook je masterdiploma haalt.

Bekijk je carrièrekansen

Officiële CROHO naam
Gezondheidswetenschappen
Programme name