Inschrijven

Gezondheidswetenschappen, Beleid & Management Gezondheidszorg, BMG

Aanmelden voor een bacheloropleiding van de Erasmus Universiteit Rotterdam gaat via Studielink. Je maakt daar een account aan en selecteert de opleiding van je keuze. Daarna komt de EUR in actie. Wij kijken of jij toegelaten kunt worden en sturen je meer informatie.

Studiekeuzecheck

Om te ontdekken of de studie echt bij jou past, krijg je na je inschrijving een studiekeuzecheck. Van de Erasmus Universiteit Rotterdam ontvang je per email een online vragenlijst. Deze vragenlijst helpt je om te kijken of je een studie hebt gekozen die aansluit bij jouw interesses, capaciteiten en verwachtingen. Een goede studiekeuze is belangrijk om succesvol te zijn in je studie, daarom is het invullen van de vragenlijst verplicht.

Op basis van je antwoorden ontvang je van ons een advies. Dit kan betekenen dat je geschikt bent, dat het verstandig is om een studiekeuzecheckactiviteit te volgen of dat de studie waarschijnlijk niet geschikt is voor jou. Let wel: dit advies is niet bindend. Het is dus geen selectie. Het is een manier om jou te helpen in één keer de juiste studiekeuze te maken.

Studiekeuzecheckdag

De bachelor Gezondheidswetenschappen, Beleid & Management Gezondheidszorg organiseert een studiekeuzecheckactiviteit namelijk de studiekeuzecheckdag. Dit is niet verplicht, maar wel goed om aanwezig te zijn dit is namelijk de laatste inhoudelijke check voor de bachelor.

Tijdens de studiekeuzecheckdag van Gezondheidswetenschappen, BMG is er de mogelijkheid om je laatste vragen te stellen aan studenten, docenten en studieadviseurs, volg je een college, ga je zelf aan de slag met een doe-het-zelf-opdracht en maak je kennis met je toekomstige medestudenten. Je krijgt een aantal weken voor het evenement een uitnodiging om deel te nemen aan deze dag.

Is dit jouw studie?

Vergelijk @count opleiding

  • @title

    • Tijdsduur: @duration
Vergelijk opleidingen