Pianokaart

Wil je graag oefenen, maar heb je (zoals de meeste studenten) niet de beschikking over een piano of een geschikte ruimte om je instrument te beoefenen? Dan is dit een goede manier om toch te kunnen blijven spelen zonder meteen les te moeten nemen. 

Bij Studium Generale kun je een pianokaart aanschaffen. Deze pianokaart is geldig voor 1 academisch jaar en geeft je de mogelijkheid om gebruik te maken van een van de 2 piano's op Campus Woudestein (ma t/m vr 7.30-22.00, za-zo 8.30-12.30). De oefenruimte is ook te gebruiken voor andere muziekinstrumenten (m.u.v. drumstel), maar niet te gebruiken als band repetitieruimte.

Uitgebreide instructies over het gebruik ontvang je wanneer je de kaart ophaalt.

Maar let op: reserveren van de kamers is niet mogelijk. Ben je op zoek naar een locatie waar je meerdere keren per week op vaste tijden kunt spelen, dan is deze faciliteit niet geschikt.

Data

Plaats

Prijs

sep 2019 t/m aug 2020

Woudestein

€30,-

Openbare vleugel (toegankelijk zonder kaart)
Wil je wel af en toe kunnen spelen, maar heb je geen behoefte aan een aparte ruimte of kaart voor een heel jaar, dan kun je ook terecht op de openbare vleugel in de luchtbrug tussen het Erasmus- en Tinbergengebouw (ma t/m vr 7.30-12.30 en 13.00-22.00u, ingang via Tinbergengebouw).