Gedeelde scooters en e-bikes

Rotterdam biedt een uitgebreide hoeveelheid gedeelde mobiliteitsdiensten om duurzaam door de stad te reizen. Met initiatieven zoals MoBike, Donkey Republic, Uber JUMP, en Felyx zijn er tal van betaalbare opties om van A naar B te reizen. Het gebruiken van mobiliteitsdiensten is ideaal om de stad op een zonnige dag te ontdekken als alternatief voor openbaar vervoer op een duurzame wijze.

Met prijzen variërend van € 0,10 tot € 0,30 per minuut concurreren de tarieven met de kosten voor het openbaar vervoer. Een interessant alternatief dus, als je op een duurzame manier naar je werk of studie wilt reizen. Er zijn verschillende mogelijkheden om een ​​fiets te pakken. Donkey Republic biedt fietsen en e-bikes aan, Uber JUMP beschikt enkel over e-bikes en MoBike biedt fietsen aan.

Geen zin om te trappen? Geen zorgen, Felyx biedt e-scooters aan die je met hun app kunt huren. Er zijn drie verschillende stands op de campus waar de e-scooters te vinden zijn, waardoor ze gemakkelijk toegankelijk zijn.

Explore Rotterdam by bike

Cycle on a Dutch bike path

Experience