Online informatie-avonden van onze Certified Pensioenexecutive-opleidingen

Voor alle pensioenprofessionals is het een hectische tijd; het nieuwe pensioenstelsel gaat geïmplementeerd worden. Maar hoe zorg je ervoor dat je de juiste keuzes maakt? Alle aspecten rond pensioenen die altijd al belangrijk waren, worden nog eens extra onder het vergrootglas gelegd. Hoe verandert communicatie met deelnemers, hoe stellen we hun risicohouding vast? Hoe beheersen we de risico’s van deze grote overgang – waarbij veel processen gaan veranderen?

Deze en vele andere vragen worden besproken in de pensioenexecutive opleidingen van de Erasmus Universiteit Rotterdam. Dit is het ideale moment om je kennis te verdiepen.

Onderstaande keuzemodules starten in het najaar, planning is woensdag 4 september 2024.

  • Keuzebegeleiding, Communicatie & Innovatie
  • Risicomanagement, Audit & IT
  • Pensioentransitie* (datum nog niet bekend)

Het is mogelijk om in september te starten met een keuzemodule, om daarna de opleiding in het voorjaar van 2025 te vervolgen met de basis/verplichte module Certified Pensioenexecutive.

De keuzemodules zijn ook uitstekend afzonderlijk te volgen.

Eind januari 2025 start de opleiding Certified Pensioenexecutive en de keuzemodule Certified Pensioenexecutive Vermogensbeheer.

Online informatieavonden

Heeft u onze online informatieavond in mei en juni gemist? Geen punt,  stel uw vragen hier, wij helpen u graag verder! Wij zijn ook bereikbaar via esaa-pensioenen@ese.eur.nl.

Vergelijk @count opleiding

  • @title

    • Tijdsduur: @duration
Vergelijk opleidingen