Waarom MyFuture?

T-shaped Professional

Specialistisch én generalistisch

Van de professional van de 21st century wordt niet alleen een diepgaande expertise verwacht. Naast specialistische kennis is multidisciplinariteit essentieel. Succesvolle kandidaten op de arbeidsmarkt moeten tegenwoordig onder meer effectief kunnen communiceren en resultaatgericht, stressbestendig en gedreven zijn: het profiel van de T-shaped professional. Een T-shaped professional heeft specialistische kennis en vaardigheden in zijn eigen vakgebied (het verticale gedeelte van de T), maar bezit daarnaast verschillende vaardigheden en kennis om met mensen uit andere disciplines te verbinden (het horizontale gedeelte van de T). Innovatie ontstaat bij een juiste balans van disciplines. Het juiste diploma en werkervaring zijn dus niet altijd genoeg om jouw droombaan te bemachtigen. Multidisciplinair werken wordt steeds belangrijker in de veranderende arbeidsmarkt. Een T-Shaped professional is een specialist én een generalist.

Wat bieden wij jou?

Door de veranderende arbeidsmarkt en de behoefte aan generalisten helpt MyFuture jou door je in enkele van de meest gevraagde skills te trainen. Op die manier ben jij straks klaar voor de arbeidsmarkt van morgen. In samenspraak met studenten, (jong) alumni en de beroepspraktijk hebben wij MyFuture afgestemd op jouw wensen en behoeften. Een programma voor én door studenten! 

Investeer slechts een paar uur in jezelf en merk direct het verschil gedurende je studie, je stap naar de arbeidsmarkt en in je dagelijkse leven!

Create your own Future.

 

Het MyFuture-programma is gebaseerd op 4 pijlers:

 • Goalsetting

  Om succesvol te zijn moet je doelen stellen. Je kunt makkelijker vasthouden aan je doelen op het moment dat je deze scherp voor ogen hebt! Waarom ben je aan deze studie begonnen, wat kun je met de studie doen en wat wil je zelf met de studie bereiken?

  goalsetting
 • Awareness

  Aan Goalsetting gaat Awareness vooraf. Door het volgen van inspirerende workshops leg je een stevige basis voor jezelf waar je de rest van je (studie)loopbaan profijt van hebt.

  awareness
 • Skills

  Om handen en voeten te geven aan de gestelde doelen zijn arbeidsmarkt- en studievaardigheden van groot belang.

  MyFuture Skills
 • Giving Back

  In de MyFuture workshops word je als jonge student in contact gebracht met inspirerende sprekers, oudere studenten en alumni.

  giving back

Vergelijk @count opleiding

 • @title

  • Tijdsduur: @duration
Vergelijk opleidingen