ESSB Alumni bestuur

Alumni geven aan graag betrokken te blijven bij de faculteit. Ook professoren onderhouden graag een relatie met hun studenten, ook na hun afstuderen. Om deze band te onderhouden is in 2021 het ESSB alumni bestuur opgericht met alumni van de verschillende disciplines; bestuurskunde, pedagogische wetenschappen, sociologie en psychologie. 

Wat doet het alumni bestuur?

Het voltallige ESSB alumni bestuur komt twee keer per jaar bijeen. Bij deze vergaderingen zijn ook verschillende professoren van de faculteit aanwezig. Daarnaast houdt de ESSB Alumni Relations Officer aparte vergarderingen met de alumni bestuursleden uit elke discipline. Tijdens deze vergaderingen bespreken ze domeinspecifieke initiatieven zoals een lezing speciaal voor sociologie alumni. De alumni en professoren in het ESSB alumni bestuur helpen met:

  • het organiseren van events;
  • het aanbieden van webinars met academische gastsprekers;
  • het alumninetwerk inzetten voor stages;
  • het onderwijs op de faculteit verbeteren.

Wil jij ook betrokken zijn bij dit initiatief?

Neem dan contact op met het Alumni Relations team: alumni@essb.eur.nl.

Leden van het ESSB alumni bestuur

  • Raquel Gonzalez volgde de bachelor Psychology en de master Organizational Psychology aan ESSB. Het is haar missie om kennis te delen en anderen te inspireren om de beste versie van henzelf te worden. Als onderdeel van het alumni bestuur, wil ze ervoor zorgen dat er meer kennis wordt uitgewisseld tussen de universiteit en de alumni om zo de langdurige band te versterken.

  • Rosalie Ekstein (die/diens) voltooide de master Arbeid en Organisatiemanagement. Die zet zich nu in voor de maatschappij met activisme, politiek en scouting. Die vindt diversiteit en inclusiviteit erg belangrijk en hoopt dat alumni meer betrokken kunnen worden om sociaal kapitaal uit te wisselen of bijvoorbeeld na te denken over maatschappelijke kwesties. Daarnaast hoopt die de faculteit te kunnen helpen met de drempels te verlagen voor neurodivergente studenten en studenten met een functiebeperking.

  • Loïs Gampierakis is alumna van de opleiding Pedagogische Wetenschappen. Onderwijsinnovatie, gelijke kansen en het welzijn van studenten zijn belangrijke drijfveren in haar werkende leven. Door haar deelname aan het alumni bestuur hoopt ze bij te kunnen dragen aan deze onderwerpen. Daarnaast is het haar doel dat alle studenten tijdens hun studie kunnen profiteren van kansen die bijdragen aan hun persoonlijke en professionele ontwikkeling.

Vergelijk @count opleiding

  • @title

    • Tijdsduur: @duration
Vergelijk opleidingen