Educatieve Master Primair Onderwijs

Is deze studie iets voor jou?

Deze tweejarige wetenschappelijke opleiding leidt startbekwame, bevoegde leraren op voor het primair onderwijs in een grootstedelijke context met pedagogiek als basis. Bovendien behaal je direct je Master of Science.

Belangrijkste Feiten & Cijfers

Type
Master
Graad
MSc
Vorm
Fulltime
Voertaal
Nederlands
Tijdsduur
2 jaren
Studiepunten (EC)
120
Startdatum
September
Aanmelddeadline (EEA)
29 June
Bekijk alle

Het studieprogramma in het kort

Nergens anders maakt een goede leraar meer impact dan in de grote stad. Maar wat is goed onderwijs en wat is een goede leraar in de grote stad? Hoe leren en ontwikkelen kinderen? En hoe vernieuw je onderwijs? Als deze vraagstukken je aanspreken en je onderdeel wilt uitmaken van een innovatieve, kleinschalige opleiding met ruimte voor eigen inbreng, dan is de master Educatieve Master Primair Onderwijs (EMPO) iets voor jou!

Lees ook meer over de gunstige regelingen (halvering van het collegegeld en andere subsidies) voor aanmelders van deze master.

Meer weten? Ontmoet ons hier

Studenten die elkaar ontmoeten

Kom alles te weten over deze opleiding op één van onze (online) evenementen.

Bekijk al onze evenementen

Carrièremogelijkheden na je studie

Na je master ben je bevoegd voor het lesgeven in het primair onderwijs en kun je bij uitstek goed lesgeven in de grootstedelijke context.

Bekijk jouw toekomst

Een studie kiezen is knap lastig! Twijfel je nog over deze studie en wil je overzicht hebben? Ontvang een overzichtelijke digitale brochure van deze opleiding.

Brochure aanvragen
Nog niet helemaal zeker over je keuze? Vraag een brochure aan!

Vergelijk @count opleiding

  • @title

    • Tijdsduur: @duration
Vergelijk opleidingen