Meer met Minoren

Minoren aan de Erasmus Universiteit Rotterdam

In je derde bachelorjaar krijg je de kans om een minor te volgen. Je kunt ervoor kiezen je horizon te verbreden door je minor bij een andere faculteit of universiteit te volgen. Of je kiest voor een minor binnen je eigen faculteit. In ieder geval biedt je minor je de kans je eigen insteek te geven aan je opleiding.  

Minorronde EUR 2017-2018

De minorperiode aan de EUR loopt van 4 september t/m 10 november 2017. Al het minoronderwijs, inclusief afsluitende toetsen, vindt plaats in deze periode. Minoren aan de EUR zijn standaard 15 EC.

Tweede aanmeldronde EUR 2017-2018

De tweede aanmeldronde is alleen voor EUR studenten die nog niet zijn geplaatst op een minor. Het is alleen mogelijk om je in te schrijven voor een minor aan de EUR. De tweede aanmeldperiode loopt van 15 juli t/m 31 juli 2017. Kijk in de toelatingsmatrix welke minoren open staan voor inschrijving in de tweede ronde (online vanaf 11 juli).

Testimonials

Benieuwd naar wat je in het algemeen kunt verwachten van een minor in Rotterdam of bij een van de partneruniversiteiten? Bekijk hieronder testimonials van studenten die vorig jaar hun minor in Rotterdam, Delft of Leiden hebben gevolgd.