Meer met Minoren

Minoren aan de Erasmus Universiteit Rotterdam

In je derde bachelorjaar krijg je de kans om een minor te volgen. Je kunt ervoor kiezen je horizon te verbreden door je minor bij een andere faculteit of universiteit te volgen. Of je kiest voor een minor binnen je eigen faculteit. In ieder geval biedt je minor je de kans je eigen insteek te geven aan je opleiding.  

Minorronde EUR 2017-2018

De minorperiode aan de EUR loopt van 4 september t/m 10 november 2017. Al het minoronderwijs, inclusief afsluitende toetsen, vindt plaats in deze periode. Minoren aan de EUR zijn standaard 15 EC.

Je moet je aanmelden om deel te kunnen nemen aan een minor. De aanmeldperiode voor 2017-2018 loopt van 1 mei t/m 31 mei 2017. Lees de aanmeld- en plaatsingsprocedure voor EUR-minoren door voor meer informatie. 

Samenwerking met TU Delft en Universiteit Leiden

Sinds een paar jaar werken de Universiteit Leiden, de TU Delft en de Erasmus Universiteit nauw samen op het gebied van minoronderwijs.

Wil je een minor volgen in Leiden of Delft, dan vind je hier meer informatie over de aanmeld- en plaatsingsprocedure voor een minor in Leiden of Delft. Lees hier ook meer over de gezamenlijke LDE-minoren Responsible Innovation en Georesources for the Future.

Ben je een student uit Leiden of Delft en wil je een minor volgen aan de EUR? Dan vind je hier meer informatie over de aanmeld- en plaatsingsprocedure voor Leidse en Delftse studenten.            

Testimonials

Benieuwd naar wat je in het algemeen kunt verwachten van een minor in Rotterdam of bij een van de partneruniversiteiten? Bekijk hieronder testimonials van studenten die vorig jaar hun minor in Rotterdam, Delft of Leiden hebben gevolgd.