Meer met Minoren

Minoren aan de Erasmus Universiteit Rotterdam

In je derde bachelorjaar krijg je aan de EUR de kans om een minor te volgen. Je kunt ervoor kiezen je horizon te verbreden door je minor bij een andere opleiding volgen. Of je kiest er voor een minor binnen je eigen opleiding te volgen. In ieder geval biedt je minor je de kans je eigen insteek te geven aan je opleiding.  

Samenwerking met TU Delft en Universiteit Leiden

Sinds een paar jaar werken de Universiteit Leiden, de TU Delft en de Erasmus Universiteit nauw samen op het gebied van minoronderwijs.

Wil je een minor volgen in Leiden of Delft, dan vind je hier meer informatie over de aanmeld- en plaatsingsprocedure voor een minor in Leiden of Delft.

Ben je een student uit Leiden of Delft en wil je een minor volgen aan de EUR? Dan vind je hier meer informatie over de aanmeld- en plaatsingsprocedure voor Leidse en Delftse studenten.

Minorronde EUR 2017-2018

De minorperiode aan de EUR loopt van 4 september t/m 10 november 2017. Al het minoronderwijs, inclusief afsluitende toetsen, vindt plaats in deze periode. Minoren aan de EUR zijn standaard 15 EC.*

Je moet je aanmelden om deel te kunnen nemen aan een minor. De aanmeldperiode voor 2017-2018 loopt van 1 mei t/m 31 mei 2017. Lees de aanmeld- en plaatsingsprocedure voor EUR-minoren door voor meer informatie.

* ESE-studenten kunnen ESE-minoren voor 12 ECTS volgen. Overige EUR-studenten volgen ESE-minoren voor 15 EC.   

* Educatieve minoren zijn 30 ECTS. Deze minoren starten half augustus met een verplichte startweek en lopen door tot ongeveer begin februari.

* De verdiepende minor Global Health gaat eerder van start: zie minoromschrijving.