Minoraanbod 2016-2017

De Erasmus Universiteit Rotterdam jaarlijks meer dan 80 minoren aan. Het minoraanbod van de EUR is alfabetisch en per faculteit te raadplegen. Controleer goed de toelatingsmatrix om te zien tot welke minoren je bacheloropleiding je toegang geeft. 

LET OP: tot en met maart 2017 staat het aanbod van 2016-2017 online. Na 1 april wordt dit vervangen door het aanbod voor 2017-2018.

Minorsamenwerking met TU Delft en Leiden

Wil je graag ervaren hoe het is om te studeren aan een andere universiteit? Kijk dan eens naar het minoraanbod in Leiden of Delft. Sinds een paar jaar werken de Universiteit Leiden, de TU Delft en de Erasmus Universiteit nauw samen op het gebied van minoronderwijs. De drie instellingen hebben hiervoor hun minoraanbod opengesteld voor elkaars studenten.

Ben je geïnteresseerd in een Leidse of Delftse minor? Lees dan eerst goed waar je als EUR-student op moet letten voordat je een aanmelding indient. 

Gezamenlijke LDE-minoren

De TU Delft, de Universiteit Leiden en de Erasmus Universiteit bieden enkele gezamenlijke minoren aan, waaronder de minor Responsible Innovation. Elk van de partners verzorgt een deel van het onderwijs. Alle gezamenlijke LDE-minoren zijn opgenomen in het EUR-aanbod. Je kunt je tijdens de aanmeldperiode via Osiris aanmelden voor deze minoren.