Donderdag, 5 oktober 2017, 8:30
Einddatum
Zaterdag, 7 oktober 2017, 18:00
Locatie
International Institue of Social Studies (ISS), Kortenaerkade 12, 2518 AX Den Haag

Naar schatting leven ruim 25 miljoen mensen van Indiase afkomst buiten India. De vraag is wat hen verbindt en wat ze aan elkaar kunnen hebben. Daarover gaat de driedaagse internationale conferentie Challenging Perspectives on the Indian Diaspora: A Global Conference on Diaspora Studies and Policies, van 5 tot en met 7 oktober 2017 bij het Institute of Social Studies in Den Haag.

Het congres is een initiatief van de Lalla Rookh Leerstoel voor Indiase Diaspora Studies (Vrije Universiteit) en wordt samen georganiseerd met de gemeente Den Haag en het Institute of Social Studies (ISS). Zes internationaal bekende keynote speakers uit de Indiase diaspora geven hun visie op het congres.

Publicatiedatum: 12 september 2017