Erkenning voor initiatief Trustfonds en EUR

Onlangs kwam de jaargids 2018-2019 van de Dikke Blauwe uit, met hierin o.a. de nieuwe Top 100 meest invloedrijkste spelers in de wereld van doneren en sociaal investeren. Dit jaar is er mooie erkenning voor Erasmus Trustfonds en de Erasmus Universiteit.

Op 8 november 2017 lanceerden Erasmus University Rotterdam en Erasmus Trustfonds ‘Challenge Accepted’, een gezamenlijke campagne die alle alumni van de universiteit oproept om samen grote maatschappelijke uitdagingen aan te gaan.

Dit baanbrekende initiatief krijgt nu erkenning in de Dikke Blauwe. Michiel Muller heeft als aanjager en initiator een vijfde plaats in de ranking, Margot van Sluis-Barten staat op de 41e plaats. Daarnaast staat in de categorie Onderwijs en Onderzoek de EUR als “fondsenwervende universiteit” op de eerste plaats.

Michiel Muller: “Wat geweldig dat het voorbeeld dat onze founding donors geven wordt gezien. Ook studenten zijn trots dat hun universiteit betrokken alumni heeft. Rotterdammers laten zien dat hun universiteit en stad hun nauw aan het hart gaan. dit voorbeeld doet goed volgen en we zien de alumni community enthousiast reageren”.

Mediaplatform De Dikke Blauwe is een uitgave van Stichting Lenthe, een non-profit specialist in uitgaven en evenementen op het gebied van filantropie.

Vergelijk @count opleiding

  • @title

    • Tijdsduur: @duration
Vergelijk opleidingen