Nog twee weken voor Comenius beurs aanvragen

Ons onderwijs vernieuwt in deze bijzondere tijd sneller dan ooit. Heb jij een onderwijsinnovatieproject of ben jij geïnspireerd geraakt om jouw innovatie verder uit te werken en kan deze nog financiering gebruiken? Zorg ervoor dat je uiterlijk 31 augustus een intentieverklaring voor een Comeniusbeurs hebt ingediend.

Deze beurzen zijn bedoeld voor onderwijsprofessionals werkzaam aan bekostigde hoger onderwijs instellingen in Nederland en verzorgen financiering voor onderwijsinnovatieprojecten.

Docenten kunnen een aanvraag indienen binnen de volgende thema’s:

  1. De eerste honderd dagen van de student
  2. Werken aan maatschappelijke vraagstukken
  3. Succesvol afstuderen
  4. Vrij thema – gerelateerd aan de Strategische agenda Hoger Onderwijs

Meer informatie over de thema’s vind je hier

Kennisclips voor een succesvolle aanvraag

Dr. Mariska Knol heeft in opdracht van het NRO 7 tips geformuleerd voor het schrijven van een succesvolle Comenius-subsidieaanvraag. Deze tips heeft ze vastgelegd in de vorm van 7 kennisclips. Je vindt de link naar de YouTube-afspeellijst hier. Engelse ondertitels zijn beschikbaar onder ‘instellingen’ en vervolgens ‘ondertitels’. Via deze website vind je meer informatie over de schrijfsessies die Mariska organiseert. (Bekijk de veelgestelde vragen op haar website voor meer informatie over Engelssprekende sollicitanten.)
 

Vergelijk @count opleiding

  • @title

    • Tijdsduur: @duration
Vergelijk opleidingen