Samen goed doen

Samen goed doen

Er is een groeiend besef dat veel sociale problemen een aanpak vereisen die de betrokkenheid van organisaties uit meerdere sectoren vergt. Dit leidt tot de vorming van partnerschappen tussen bijvoorbeeld private bedrijven, publieke partijen en civil society organisaties. Samen kun je meer dan alleen, dat is het heersende motto. Karen Maas, assistent professor aan Erasmus School of Economics,  vertelt erover in het mei/juni nummer van P+ Magazine.

Meer informatie

Klik hieronder voor het hele artikel in P+ Magazine, mei/juni nummer

Karen Maas houdt zich bezig met en coördineert het onderzoek naar de impact van inspanningen door het bedrijfsleven, overheid en de NGO’s o.a. op het gebied van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen(MVO). Daarbij komen onderwerpen zoals impact meting, impact investing, integrated thinking en reporting,  aan de orde. Daarnaast is Karen Maas wetenschappelijk directeur van het executive program Corporate Social Reponsibility (CSR). Voor meer informatie over dit programma verwijzen we u naar www.esaa.nl/CSR   

P+  is hét magazine voor de praktijk van maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) in Nederland, en geeft praktische invulling aan de 3 P's van duurzaam ondernemen: people, planet, profit. Voor het magazine P+ verzorgt Karen Maas een serie over impact. In het september/oktober 2013 nummer van P+ trapte Karen Maas af en blikte ze terug op 3 jaar impact onderzoek en meetmethoden.