Statement College van Bestuur

De gehele EUR-gemeenschap is geschrokken van de gevolgen van de beëindiging van de bezetting van OccupyEUR afgelopen maandag. Dat zien en begrijpen we, en het heeft op onszelf ook grote indruk gemaakt. Het spijt ons dat dat zo gelopen is.

We handelden in overleg met de politie vanwege een externe veiligheidsdreiging, maar hebben niet voldoende kunnen doordenken wat de impact op de EUR-gemeenschap zou zijn. Dat betreuren wij.

Het is heel belangrijk dat wij als gemeenschap de dialoog voeren met iedereen die zich betrokken voelt bij duurzaamheid en andere maatschappelijke thema’s, en hopen dat we hier samen in op kunnen trekken. Hiervoor willen we ook echt ruimte maken en we zullen zeer binnenkort verschillende evenementen organiseren om het gesprek te kunnen aangaan. Meer informatie hierover volgt snel.

Het College van Bestuur van de Erasmus Universiteit Rotterdam:

Ed Brinksma, voorzitter
Annelien Bredenoord, rector magnificus
Ellen van Schoten, vicevoorzitter

Gerelateerde content
Maandag 28 november heeft een bezetting plaatsgevonden in het Sanders Building op campus Woudestein door actiegroep OccupyEur.
End Fossil Occupy movement in Sanders Building
Maandag 28 november heeft een bezetting plaatsgevonden in het Sanders Building op campus Woudestein door actiegroep OccupyEUR.
Erasmus campus high view
Gerelateerde links
Duurzaamheid
Strategy2024

Vergelijk @count opleiding

  • @title

    • Tijdsduur: @duration
Vergelijk opleidingen