Stuur ons je werkvorm en maak kans op een dag in een Wikkelhuis!

TeachEUR groeit en wil graag een inspiratiebron voor docenten, dóór docenten zijn. Met bijna een jaar online onderwijs achter de rug, zijn we benieuwd naar de nieuwe werkvormen die daaruit zijn voortgekomen.

Ben jij het afgelopen jaar aan het experimenteren geslagen, heb je iets nieuws (online) geprobeerd of een variatie op een bestaande werkvorm toegepast? Dan nodigen we je uit die aan ons te sturen zodat jouw werkvorm een plek op teachEUR krijgt. Wie weet krijg je als beloning een dag in een Wikkelhuis om daar rustig te werken, een dagje alleen te zijn of lekker uit het raam te kijken.

Meedoen?

Stuur vóór 22 maart a.s. een mail naar cli@eur.nl met daarin een korte beschrijving (3 zinnen is genoeg) van je werkvorm, of die online/offline/hybride te gebruiken is en welke (online) tools je nodig hebt. Laat ook weten hoe we je kunnen bereiken als we vragen hebben.

Voorwaarden voor deelname

Alle inzendingen die we vóór 22 maart 2021 ontvangen, worden voorgelegd aan ons panel dat bestaat uit een docent, een onderwijskundige en een student. De namen van de panelleden worden eind februari bekendgemaakt. Deelname is alleen mogelijk voor docenten van de EUR en het Erasmus MC. Medewerkers van de CLI zijn van deelname uitgesloten. De winnaar krijgt een dag in een Wikkelhuis naar keuze, inclusief een vergoeding van de reiskosten.

Vergelijk @count opleiding

  • @title

    • Tijdsduur: @duration
Vergelijk opleidingen