Ontmoet het Alumni Relations team

Students on campus Erasmus University Rotterdam

Als je vragen hebt voor ons team of een afspraak met één van ons wilt inplannen, neem dan contact op met alumni@eur.nl. We nemen dan spoedig contact met je op!

 • Lida Dimitriou
  Team Lead Alumni Relations

  Lida is een Rotterdammer by choice en werkt sinds 2023 bij het alumni relations team. Daarvoor werkte ze bij de business school van de Erasmus Universiteit waar ze verschillende aspecten van MBA-programma's beheerde. Lida heeft in het Verenigd Koninkrijk en Griekenland gewerkt voordat ze in 2018 naar Nederland verhuisde. Ze heeft ervaring op het gebied van leiderschapsontwikkeling, bedrijfsopleidingen, adviserende sales en communicatie in internationale omgevingen, waaronder het Amerikaanse ministerie van Buitenlandse Zaken. Lida verhuisde naar Nederland geïnspireerd door de waardering voor openheid, hard werken, risico's nemen en diversiteit. In haar vrije tijd gaat ze graag naar moderne dansvoorstellingen, traint ze aan de Maas en kookt ze graag eenvoudige Griekse recepten voor haar vrienden - het geheim zit 'm in de olijfolie!

   Connect met Lida op LinkedIn 

  Lida Dimitriou
 • Bharat Kumaraswami
  Database Manager

  Bharat is opgegroeid in het zuiden van India, waar zijn interesse in digitale systemen hem motiveerde om IT Engineering te studeren. Na zijn studie past hij die kennis toe in verschillende branches, waaronder Sales, Management  en Database Management. Hij verhuist naar Nederland voor zijn Masters in Business Administration aan RSM, en blijft om voor de business school te werken. Sinds 2018 beheert, analyseert en rapporteert hij alumni data en gebruikt hij zijn IT skills om de effecitiviteit van zijn team te verbeteren - eerst alleen bij RSM, nu voor zowel RSM als EUR. In het team staat Bharat vooral bekend om zijn tripjes naar Has. Een dag zonder kapsalon is een dag niet geleefd.

  Connect met Bharat op LinkedIn

  Portrait picture of Bharat Kumaraswami
 • Bonita Qaiser
  Alumni Relations Officer

  Voor haar rol in het Erasmus Alumni Relations Team werkte Bonita voor de scale-up HousingAnywhere als Promotion Coordinator en Relations Manager. Ze heeft een MA in International Relations van de Universiteit Utrecht, veel ervaring met het werken met vrijwilligers en ook als communicatie specialist van een NGO. Bonita's kracht in het team is haar passie voor samenwerken met anderen. Ze is verantwoordelijk voor het begeleiden van een aantal projecten, waaronder een leven lang leren en student engagement, waar onder andere een mentorprogramma onder valt. Bonita is dol op dieren en de natuur, en ze heeft recentelijk een hond geadopteerd uit het asiel!

  Connect met Bonita op LinkedIn

 • Han Hu
  Alumni data analytics and research officer

  Han heeft al een flinke academische carrière achter de rug; ze studeerde Journalisme aan de Shanxi University, een master Linguistics and Applied Linguistics in Beijing en ze rondt in 2022 haar PhD in Sociolinguistics aan Leiden University af. Ze voelt zich als een vis in het water in Rotterdam, waar ze eerder al voor de gemeente en een tweetal stichtingen (Nieuw Thuis Rotterdam, De Verre Bergen) werkte. De kennis over het analyseren en rapporteren van grote datasets die ze daar opdeed kan ze goed gebruiken in haar rol aan de EUR, waar ze verantwoordelijk is voor het beheren van de alumni data en het doen van onderzoek, verrijking en analyse. Als Han even een pauze neemt van de (online) meetings, doet ze graag een korte tour langs haar 50 (!) kamerplanten. Het bestuderen van bladeren onder een loep maakt haar he-le-maal ontspannen.

  Connect met Han op LinkedIn

  Portrait picture of Han Hu
 • Kim Elferink
  Alumni Relations Coordinator

  In 2021 startte Kim in het Erasmus Alumni Relations Team. Nadat ze haar MSc Applied Communication Science aan Wageningen University and Research Centre had afgerond werkte ze voor Omnicon PR Group en verzorgde ze de communicatie voor verschillende beroemde merken. Na deze baan ging ze op avontuur: gedurende ruim een half jaar reisde ze de wereld rond, langs Mongolië en China, Indonesië en Australië om ten slotte via Nieuw-Zeeland in Fiji te eindigen. En nu? Nu bouwt ze communities met alumni, ondersteunt en organiseert ze events en is ze verantwoordelijk voor verschillende fundraising activiteiten en projecten van het Alumni Relations Team. In haar vrije tijd is Kim graag actief, zowel met penselen op een doek als met haar hockeystick op het veld.

  Connect met Kim op LinkedIn

  Kim Elferink - Alumni Relations Coordinator
 • Lisanne Storm 
  Student Assistant

  Lisanne helpt bij het organiseren en coördineren van alumni-evenementen voor alle verschillende faculteiten. Voordat ze bij het Erasmus Alumni Relations Team kwam, kwam haar interesse in het organiseren van evenementen tot uiting tijdens de vele evenementen die ze voor studenten organiseerde, zoals de Eurekaweek, liefdadigheidsactiviteiten en gala's, waarvan een aantal tijdens haar fulltime bestuursjaar als vicevoorzitter van haar studentenvereniging. Ze begon als student Kunst & Cultuur en ontwikkelde haar interesse in de creatieve sector verder door een master Media and Creative Industries te volgen. Hierna begon ze aan haar Master in Management bij RSM. In haar vrije tijd houdt ze van DJ-en, dansen en fitness. 

   Connect met Lisanne op LinkedIn 

  Lisanne Storm
 • Selda Sahin 
  Student Assistant 

   Selda volgt momenteel een masteropleiding Gezondheidszorgmanagement aan de ESHPM-faculteit. Hiervoor voltooide ze haar bachelor Psychologie aan de Universiteit Utrecht. Haar overstap naar gezondheidszorgmanagement kwam voort uit een verlangen om haar kennis van het vakgebied te verdiepen, wat haar uiteindelijk naar de Erasmus Universiteit leidde.

  Sinds bijna twee jaar is Selda actief betrokken bij het alumni office, waar ze social media ondersteunt en bijdraagt aan initiatieven zoals de Erasmus Charity Run. Naast haar rol bij alumnirelaties is ze ook betrokken bij verschillende afdelingen binnen de EUR. Bovendien is Selda voorzitter van de studentenvereniging Mozaik, een levendige multiculturele organisatie. Hier organiseert ze een breed scala aan evenementen en activiteiten die zijn afgestemd op de behoeften van studenten, waaronder studenten van de eerste generatie of met verschillende culturele achtergronden.

  Connect met Selda op LinkedIn

  Selda Sahin
 • Simone Pouw 
  Alumni Communications Manager  

  Simone (zij/haar) heeft eerder gewerkt als communicatie consultant en bij een platform startup/scale-up.  Hier heeft ze ervaring opgedaan in digitale marketing, projectmanagement en community engagement waarmee ze zich effectief in kan zetten voor een divers en wereldwijd alumninetwerk. Dankzij deze achtergrond kan ze omgaan met de dynamische en interactieve behoeften van de alumnigemeenschap en ondersteunt ze de initiatieven van de universiteit om oud-studenten verbonden en geïnformeerd te houden, nu en in de toekomst. Simone is altijd in voor een praatje over muziek, reizen en waar je de beste koffie kunt vinden. 

  Connect met Simone op LinkedIn

  Simone Pouw
 • Vanessa Temminck
  Events Manager

  De affiniteit met het organiseren van evenementen kwam bij Vanessa naar voren na haar toeristische opleiding, waar er steeds meer overlap ontstond tussen het organiseren van reizen en evenementen. Vanessa koos definitief voor die laatste en deed veel ervaring op bij internationale organisaties als Europol, om uiteindelijk in het hoger onderwijs te belanden. Nu is ze full-time event manager in het Erasmus Alumni Relations Team, waar ze fysieke, online en hybride evenementen organiseert en coördineert. Wanneer ze niet aan het werk is kun je haar vinden in de frisse buitenlucht, op haar snowboard in de sneeuw of in de Scandinavische natuur.

  Connect met Vanessa op LinkedIn

 • Yannik Becker
  Student Assistant 

  Yannik is masterstudent Strategisch Management uit Duitsland. Hoewel hij het team ondersteunt bij verschillende projecten, ligt zijn focus op data management. Nadat hij voor langere tijd in de VS had gewoond, realiseerde hij zich dat hij in een internationale omgeving, zoals Nederland, wil werken en studeren. Met twee stages in productmanagement en consulting in de auto-industrie, waarvoor hij altijd al een grote interesse heeft gehad, heeft hij waardevolle inzichten opgedaan in wereldwijde markten. Naast zijn studie en werk vindt Yannik plezier in boulderen, hiking en motorrijden.

   Connect met Yannik op LinkedIn 

  Yannik Becker

Vergelijk @count opleiding

 • @title

  • Tijdsduur: @duration
Vergelijk opleidingen