Ontmoet het Alumni Relations team

Students on campus Erasmus University Rotterdam

Als je vragen hebt voor ons team of een afspraak met één van ons wilt inplannen, neem dan contact op met alumni@eur.nl. We nemen dan spoedig contact met je op!

 • Sue Martin
  Director Alumni Relations

  Voordat ze in het hoger onderwijs begon werkte Sue lang voor de Britse overheid, bij de grenspolitie en als diplomaat met uitzendingen naar Nigeria en Cyprus. Vanaf 2008 had ze verschillende rollen bij de universiteiten van Southampton en Reading, waar ze onder andere het rekruteren van nieuwe studenten, beheren van de faculteiten en alumni relations overzag. Ook leidde ze vrijwilligers op en beheerde ze campagnes voor fondsenwerving. Sue gelooft in de ongedwongen cirkel van alumni relations: studenten kiezen een instituut vanwege de inspirerende alumni, en worden op hun beurt zelf inspirerende alumni. In 2018 startte Sue bij RSM als Director of Corporate and Alumni Relations om in 2020 eenzelfde rol op te nemen bij de Erasmus Universiteit Rotterdam. Sue heeft drie dochters, een voorliefde voor classic rock en ze versloeg ooit één van onze vice-decanen in een (vriendschappelijke) bokswedstrijd.

  Connect met Sue op LinkedIn

  Sue Martin
 • Karen de Man
  Alumni Relations Officer

  Karen heeft een BSc International Business and Languages van de Hogeschool Rotterdam. Ook spendeerde ze anderhalf jaar in de VS, waar ze stage liep en studeerde. Het grootste deel van haar carrière besteedt Karen in het internationale onderwijs, en voor haar huidige rol werkte ze als Communications Advisor Alumni & Career bij Nuffic, de Nederlandse organisatie voor internationalisering in het onderwijs. In het team is Karen verantwoordelijk voor de relaties met ESSB, ISS, IHS, Erasmus MC, Erasmus University College en EGSH, evenals voor de internationale alumni gemeenschappen. Om de week is Karen vrijwilliger bij AAP Animal Advocacy and Protection als vertaler en gids bij de opvang in Almere.

  Connect met Karen op LinkedIn

 • Jan Geerts
  Alumni Relations Officer

  Jan is opgegroeid in Dordrecht en koos na behalen van zijn propedeuse Franse Taal- en letterkunde voor de bovenbouwstudie Europese Studies aan de Universiteit van Amsterdam. Zijn jongensdroom om ambassadeur in Parijs te worden is niet uitgekomen, maar werken in een internationale omgeving doet Jan al geruime tijd. Als communicatieadviseur bij de Haagse Hogeschool zag hij het potentieel van alumnirelaties en mede  daardoor werd hij in 2013 aangesteld als de eerste fulltime adviseur alumnirelaties aan een Nederlandse hbo-instelling. Binnen het Erasmus Alumni Relations Team is Jan is verantwoordelijk voor de samenwerkingen met ESE, ESHPM, ESPhil. ERIM, ESHCC en ESL. Samen met Karen houdt hij zich bezig met het onderhouden van de internationale gemeenschap. Jan is een ervaren spreker en trainer op het gebied van relatiemanagement en is op dit moment voorzitter van de expert community International Alumni Relations van de EAIE. Hij speelt basgitaar en is gek van voetbal, koken en Italië.

  Connect met Jan op LinkedIn

  Jan Geerts (EART)
 • Han Hu
  Alumni data analytics and research officer

  Han heeft al een flinke academische carrière achter de rug; ze studeerde Journalisme aan de Shanxi University, een master Linguistics and Applied Linguistics in Beijing en ze rondt in 2022 haar PhD in Sociolinguistics aan Leiden University af. Ze voelt zich als een vis in het water in Rotterdam, waar ze eerder al voor de gemeente en een tweetal stichtingen (Nieuw Thuis Rotterdam, De Verre Bergen) werkte. De kennis over het analyseren en rapporteren van grote datasets die ze daar opdeed kan ze goed gebruiken in haar rol aan de EUR, waar ze verantwoordelijk is voor het beheren van de alumni data en het doen van onderzoek, verrijking en analyse. Als Han even een pauze neemt van de (online) meetings, doet ze graag een korte tour langs haar 50 (!) kamerplanten. Het bestuderen van bladeren onder een loep maakt haar he-le-maal ontspannen.

  Connect met Han op LinkedIn

  Portrait picture of Han Hu
 • Bonita Qaiser
  Alumni Relations Officer

  Voor haar rol in het Erasmus Alumni Relations Team werkte Bonita voor de scale-up HousingAnywhere als Promotion Coordinator en Relations Manager. Ze heeft een MA in International Relations van de Universiteit Utrecht, veel ervaring met het werken met vrijwilligers en ook als communicatie specialist van een NGO. Bonita's kracht in het team is haar passie voor samenwerken met anderen. Ze is verantwoordelijk voor het begeleiden van een aantal projecten, waaronder een leven lang leren en student engagement, waar onder andere een mentorprogramma onder valt. Bonita is dol op dieren en de natuur, en ze heeft recentelijk een hond geadopteerd uit het asiel!

  Connect met Bonita op LinkedIn

 • Bharat Kumaraswami
  Database Manager

  Bharat is opgegroeid in het zuiden van India, waar zijn interesse in digitale systemen hem motiveerde om IT Engineering te studeren. Na zijn studie past hij die kennis toe in verschillende branches, waaronder Sales, Management  en Database Management. Hij verhuist naar Nederland voor zijn Masters in Business Administration aan RSM, en blijft om voor de business school te werken. Sinds 2018 beheert, analyseert en rapporteert hij alumni data en gebruikt hij zijn IT skills om de effecitiviteit van zijn team te verbeteren - eerst alleen bij RSM, nu voor zowel RSM als EUR. In het team staat Bharat vooral bekend om zijn tripjes naar Has. Een dag zonder kapsalon is een dag niet geleefd.

  Connect met Bharat op LinkedIn

  Portrait picture of Bharat Kumaraswami
 • Kim Elferink
  Alumni Relations Coordinator

  In 2021 startte Kim in het Erasmus Alumni Relations Team. Nadat ze haar MSc Applied Communication Science aan Wageningen University and Research Centre had afgerond werkte ze voor Omnicon PR Group en verzorgde ze de communicatie voor verschillende beroemde merken. Na deze baan ging ze op avontuur: gedurende ruim een half jaar reisde ze de wereld rond, langs Mongolië en China, Indonesië en Australië om ten slotte via Nieuw-Zeeland in Fiji te eindigen. En nu? Nu bouwt ze communities met alumni, ondersteunt en organiseert ze events en is ze verantwoordelijk voor verschillende fundraising activiteiten en projecten van het Alumni Relations Team. In haar vrije tijd is Kim graag actief, zowel met penselen op een doek als met haar hockeystick op het veld.

  Connect met Kim op LinkedIn

  Kim Elferink - Alumni Relations Coordinator
 • Vanessa Temminck
  Events Manager

  De affiniteit met het organiseren van evenementen kwam bij Vanessa naar voren na haar toeristische opleiding, waar er steeds meer overlap ontstond tussen het organiseren van reizen en evenementen. Vanessa koos definitief voor die laatste en deed veel ervaring op bij internationale organisaties als Europol, om uiteindelijk in het hoger onderwijs te belanden. Nu is ze full-time event manager in het Erasmus Alumni Relations Team, waar ze fysieke, online en hybride evenementen organiseert en coördineert. Wanneer ze niet aan het werk is kun je haar vinden in de frisse buitenlucht, op haar snowboard in de sneeuw of in de Scandinavische natuur.

  Connect met Vanessa op LinkedIn

  A portrait picture of Vanessa Temminck
 • Sieme de Wolf
  Student Assistent

  Schrijven, datamanagement, verbinden met alumni via sociale media en meer; Sieme’s takenpakket als student assistent is divers. Dat maakt werken bij het alumni office ook zo leuk, want EUR alumni werken aan verschillende toffe projecten, overal ter wereld. Dat levert interessante gesprekken op. Sieme doet een master filosofie aan de EUR, aansluitend aan de bachelor filosofie die hij in 2021 afrondde. Daarvoor studeerde hij journalistiek. Ook studeert hij nu, op afstand, religiewetenschappen in Nijmegen. Sieme gelooft in de kracht van gezonde voeding. Ook heeft hij een trui en een shirt waar een wortel op staat afgebeeld, en eet hij er meerdere per dag. Wortels dan, niet de kleding.

  Connect met Sieme op LinkedIn

  Portrait picture of Sieme de Wolf
 • Patrikas Rudys
  Student Assistent

  Patrikas besteedde de eerste 19 jaar van zijn leven in de havenstad Klaipeda, Litouwen, waar hij er achter kwam dat hij affiniteit had met de zakenwereld. Hij ging mee op diverse internationale zomerkampen en leerde dat hij graag in een internationale omgeving wilde leven en studeren. Patrikas zit in zijn derde jaar van IBA aan RSM en wil graag een positieve impact achterlaten op Erasmus University. Zijn rol binnen het Erasmus Alumni Relations Team is daarvoor perfect! Patrikas speelt graag een potje schaken - daag hem uit, als je durft.

  Connect met Patrikas op LinkedIn

  Portrait picture of Patrikas

Vergelijk @count opleiding

 • @title

  • Tijdsduur: @duration
Vergelijk opleidingen