Evenementen voor alumni

Alumni get more. 

Dat is de gedachte achter een gloednieuwe serie evenementen die we organiseren voor onze alumni. Krijg exclusieve toegang tot een variëteit aan culturele en artistieke ervaringen, samen met andere alumni van de EUR. 

Aanstaande evenementen

SO HERE WE ARE NOW

In de zomer van 2022 presenteert Conny Janssen Danst de locatievoorstelling SO HERE WE ARE NOW in de Van Nelle Fabriek in Rotterdam. Mét een ijzersterk, avontuurlijk dansersensemble. En met nieuw gecomponeerde livemuziek van en door Carlo Balemans en Marjolein Peters.

Boek ticket

Boijmans Depot

Bekijk het gloednieuwe Boijmans Depot van museum Boijmans van Beuningen en leer meer van een van de kopstukken van dit project. Dit evenement wordt georganiseerd in de zomer van 2022.

Informeer mij

Afgelopen evenementen

Art & Tasting experience bij de Hortus Botanicus

Als je je inbox zou kunnen drinken, hoe zou die dan smaken? Op dit exclusieve event in de Hortus Botanicus in Amsterdam onderzochten onze alumni de overeenkomsten tussen de werelden van kunst, innovatie en technologie.

Meer informatie

Wildlife Film Festival

Aan de rand van de Serengeti leven mens en dier op spanning samen. De natuur respecteren is belangrijk, maar wat als je gewassen vernield worden door wilde olifanten? In de documentaire The Edge of Existence wordt dit conflict blootgelegd.

Meer informatie

Vergelijk @count opleiding

  • @title

    • Tijdsduur: @duration
Vergelijk opleidingen