Evenementen voor alumni

Alumni get more. 

Dat is de gedachte achter een gloednieuwe serie evenementen die we organiseren voor onze alumni. Krijg exclusieve toegang tot een variëteit aan culturele en artistieke ervaringen, samen met andere alumni van de EUR. 

Afgelopen evenementen

SO HERE WE ARE NOW

Op 30 juni 2022 presenteerde Conny Janssen Danst de locatievoorstelling SO HERE WE ARE NOW in de Van Nelle Fabriek in Rotterdam. Mét een ijzersterk, avontuurlijk dansersensemble. En met nieuw gecomponeerde livemuziek van en door Carlo Balemans en Marjolein Peters.

Meer informatie

Boijmans Depot

Het goednieuwe depot van museum Boijmans van Beuningen opende op 20 juni 2022 haar deuren exclusief voor EUR alumni. Zij bekeken het gebouw en leerden meer over het project van een van haar kopstukken.

Meer informatie

Art & Tasting experience bij de Hortus Botanicus

Als je je inbox zou kunnen drinken, hoe zou die dan smaken? Op dit exclusieve event in de Hortus Botanicus in Amsterdam onderzochten onze alumni de overeenkomsten tussen de werelden van kunst, innovatie en technologie.

Meer informatie

Wildlife Film Festival

Aan de rand van de Serengeti leven mens en dier op spanning samen. De natuur respecteren is belangrijk, maar wat als je gewassen vernield worden door wilde olifanten? In de documentaire The Edge of Existence wordt dit conflict blootgelegd.

Meer informatie

Vergelijk @count opleiding

  • @title

    • Tijdsduur: @duration
Vergelijk opleidingen