De Personal Support Hub

Dé centrale plek voor praktische info EUR support aanbod studentenwelzijn

De Personal Support Hub is de centrale plek voor welzijn en persoonlijke ontwikkeling van studenten. Hier kan je alle relevante informatie over het EUR support aanbod vinden, bij een inloopspreekuur met een professional binnenlopen, kosteloos een interessante workshop volgen, en je kan terecht voor peer-to-peer contact over persoonlijke zaken met onze getrainde student-hosts.

Seats in the Personal Support Hub

Alle studenten zijn welkom (geen kosten), van elke faculteit, dus ook EMC, EUC en ISS. Bekijk de posters in de Living Room & Personal Support Hub voor de evenementenkalender of volg de Living Room & Personal Support Hub en Student Wellbeing op Insta!

Locatie

De PSH is een afzonderlijke ruimte en is iedere werkdag van 12:00 tot 17:00 uur toegankelijk via de deur van de Living Room. Je bent altijd welkom en je kunt gewoon naar binnen lopen tijdens deze openingstijden of bij aangekondigde inloopspreekuren.

De Personal Support Hub (PSH) is de centrale locatie voor welzijn en persoonlijke ontwikkeling en is toegankelijk via de deur van de Living Room, in het Langeveld-gebouw.

Workshops en inloopspreekuren

De PSH organiseert regelmatig workshops en events die te maken hebben met persoonlijke ontwikkeling of mentaal welzijn, maar bijvoorbeeld ook inloopspreekuren met verschillende professionals. 
Zo bieden we spreekuren met de loopbaanadviseur, spiritueel counselor, gezondheidscoach, studentenpsychologen en ombudsfunctionaris. En onder andere ook voor studenten met financiële vragen; of die naast hun studie mantelzorger zijn; of studenten met ADHD of ADD symptomen; of ...

Vergelijk @count opleiding

  • @title

    • Tijdsduur: @duration
Vergelijk opleidingen