De Personal Support Hub

Dé centrale plek voor praktische info EUR support aanbod studentenwelzijn
Personal support hub: room and cupboard

De Personal Support Hub is de centrale plek voor welzijn en persoonlijke ontwikkeling van studenten. Hier kan je alle relevante informatie over het EUR support aanbod vinden, bij een inloopspreekuur met een professional binnenlopen, kosteloos een interessante workshop volgen, en je kan terecht voor peer-to-peer contact over persoonlijke zaken met onze getrainde student-hosts.

Seats in the Personal Support Hub

Alle studenten zijn welkom (geen kosten), van elke faculteit, dus ook EMC, EUC en ISS. Bekijk de posters in de Living Room & Personal Support Hub voor de evenementenkalender of volg de Living Room & Personal Support Hub en Student Wellbeing op Insta!

Locatie

De PSH is een afzonderlijke ruimte en is iedere werkdag van 12:00 tot 17:00 uur toegankelijk via de deur van de Living Room. Je bent altijd welkom en je kunt gewoon naar binnen lopen tijdens deze openingstijden of bij aangekondigde inloopspreekuren.

De Personal Support Hub (PSH) is de centrale locatie voor welzijn en persoonlijke ontwikkeling en is toegankelijk via de deur van de Living Room, in het Langeveld-gebouw.

Workshops en inloopspreekuren

Wil je op afspraak een gesprek met een student-host? Dan kan dit via Happy Student Society. Alles wat je deelt met een host wordt vertrouwelijk behandeld.
Daarnaast organiseert de PSH regelmatig workshops en events die te maken hebben met persoonlijke ontwikkeling of mentaal welzijn, maar bijvoorbeeld ook inloopspreekuren verschillende professionals, zoals de loopbaanadviseur en de spiritueel counselor.

Career Coach inloopspreekuur

Maak je je zorgen over je toekomstige carrière of heb je keuzestress? In de Personal Support Hub wordt regelmatig een inloopspreekuur georganiseerd met de Career Coach.
Informeer bij de hosts of hou de Studentwellbeing socials (@studentwellbeing en @eurlivingroom) in de gaten voor meer precieze informatie.
Je kunt bij de loopbaanadviseurs terecht voor informatie, advies, begeleiding, training of coaching over onderwerpen die te maken hebben met je voorbereiding op de arbeidsmarkt.

Wil je meer weten voordat je langs komt? Kijk dan op de pagina van Career Services.

Aankomende inloopspreekuren:
  • Woensdag 28 Juni van 11.00u tot 12.00u in de Personal Support Hub, Langeveld gebouw
  • Woensdag 12 Juli van 11.00u tot 12.00u in de Personal Support Hub, Langeveld gebouw

Vergelijk @count opleiding

  • @title

    • Tijdsduur: @duration
Vergelijk opleidingen