Maak ruimte voor jezelf

Een digitale tool voor je persoonlijke ontwikkeling en mentale gezondheid

Het leven aan de universiteit is veel meer dan alleen studeren voor tentamens. De Erasmus Universiteit Rotterdam ontwikkelt een digitale tool die helpt bij het leren van vaardigheden en die handvatten biedt om studenten te helpen te floreren tijdens en na hun universitaire reis.

Over ROOM

ROOM is een innovatieve app. De tools en technieken om studenten te helpen te ontwikkelen op academisch en emotioneel gebied zijn wetenschappelijk onderbouwd. ROOM leert je de noodzakelijke vaardigheden om met stress om te gaan. Van het versterken van zelfbewustzijn tot het aanbieden van een gepersonaliseerde inhoud; de app is gericht op het verbeteren van studentenwelzijn.

Studenten zijn uitgenodigd om de app te testen. In ruil daarvoor krijg je een vergoeding! Kom meer te weten.

Wetenschappelijk onderbouwd

In ROOM worden wetenschappelijk onderbouwde psychologische technieken gebruikt die écht werken. Strikte tests zorgen ervoor dat de app voldoet aan de verwachtingen van gebruikers en duidelijke resultaten oplevert. Gebruikers kunnen deelnemen aan het ontwikkelingsproces van de app en bijdragen aan de verbetering ervan voordat de officiële lancering plaatsvindt.

Het laatste onderzoek voor de grote lancering 

Terwijl we ons voorbereiden op de bredere lancering aan de Erasmus Universiteit Rotterdam, nodigen we studenten uit om deel te nemen aan ons laatste onderzoek.

Wie kan meedoen: Dit is voor alle studenten van de Erasmus Universiteit Rotterdam - of je nu een internationale of Nederlandse student bent, van welke opleiding dan ook. 
Jouw deelname is belangrijk: Door mee te doen aan dit onderzoek help je ROOM te verfijnen en draag je bij aan het welzijn van studenten zoals jij. Jouw input is waardevol om van ROOM een tool te maken die echt aansluit bij de ervaring van de student.

Geïnteresseerd?

Meld je aan en we nemen half januari contact met je op. Voor vragen die in de tussentijd bij je opkomen, kun je contact opnemen met Tajda Laure (PhD kandidaat) op laure@essb.eur.nl.

Support

Heb je vragen, problemen of heb je bugs gespot in de ROOM app? Vul dan het formulier onderaan deze pagina in of mail naar studentwellbeing@eur.nl, met als onderwerp "ROOM". Bedankt!

Feedback

Vergelijk @count opleiding

  • @title

    • Tijdsduur: @duration
Vergelijk opleidingen