Universitaire prijzen

Jaarlijkse prijzen voor onze beste wetenschappers
Michelle Achterberg ontvangt Research Prize

Elk jaar reikt het College van Bestuur prijzen uit aan excellente onderzoekers van de Erasmus Universiteit Rotterdam. Tevens ontvangen een aantal jonge, talentvolle onderzoekers een fellowship van de EUR of Erasmus MC. Daarmee erkennen we het talent dat we in huis hebben en spreken we onze waardering uit voor wetenschappers die een belangrijke bijdrage hebben geleverd.

Michelle Achterberg ontvangt Research Prize
Dr. Michelle Achterberg ontvangt Research Prize
Arie Kers

Research Prize

De Research Prize wordt toegekend aan een veelbelovende onderzoeker aan de Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR) die uitzonderlijk onderzoek heeft verricht en net aan een onderzoekscarrière begint (na het behalen van een doctoraat in de afgelopen drie jaar).

Alles over de Research Prize
Alexander Santos Lima

Education Prize

De Education Prize gaat jaarlijks naar een docent aan de Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR) die op een bijzondere manier is opgevallen. Bijvoorbeeld door een gepassioneerde manier van college geven of door een vernieuwende onderwijsstijl te gebruiken. 

Alles over de Education Prize
Jamila Robbeson
Arie Kers

De Rotterdam Scriptieprijs

Erasmus Universiteit Rotterdam en de gemeente Rotterdam hebben de Rotterdam Scriptieprijs in het leven geroepen. Met deze scriptieprijs willen beide partijen studenten van Erasmus Universiteit stimuleren een actieve bijdrage te leveren aan de stad Rotterdam.

Alles over de Rotterdam Scriptieprijs
Else-Marie van den Herik & Nyota Kanyemesha
Else-Marie van den Herik & Nyota Kanyemesha
Alexander Santos Lima

Lambers Student Excellence Award

De Lambers Student Excellence Award wordt uitgereikt aan een excellente student die uitzonderlijk goed heeft gepresteerd in haar of zijn studiecarrière.

Alles over de Lambers Student Excellence Award
Alexander Santos Lima

Student Societal Impact Award

De Student Societal Impact Award wordt uitgereikt aan een student, of een groep studenten, die actie heeft ondernomen of heeft aangetoond dat hij/zij dit heeft gedaan, en leiderschap heeft getoond dat leidt tot een positieve maatschappelijke impact.

Alles over de Student Societal Impact Award
Alexander Santos Lima

Sustainability Award

De Sustainability Award wordt toegekend aan het beste duurzaamheidsinitiatief van de Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR). We nodigen de EUR-community uit om geschikte kandidaten voor te dragen voor deze prijs. 

Alles over de Sustainability Award

EUR Fellowships

De EUR Fellowships dienen als aanmoediging voor talentvolle onderzoekers aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Met een EUR fellowship kunnen zij hun onderzoek voortzetten en worden zij gestimuleerd om hun wetenschappelijke loopbaan voort te zetten. Onderstaand een overzicht van de wetenschappers die in 2019 een EUR Fellowship hebben gewonnen:

Erasmus MC Fellowships

Jaarlijks worden er ook fellowships aangeboden aan onlangs gepromoveerde, talentvolle onderzoekers in de geneeskunde. Met een Erasmus MC Fellowship kunnen zij hun onderzoek voortzetten en worden zij twee jaar lang gestimuleerd om hun wetenschappelijke loopbaan voort te zetten. Onderstaand een overzicht van de wetenschappers die in 2019 een Erasmus MC Fellowship hebben gewonnen:

Wand van de toekomst

Winnaars van de Research Prize, Education Prize, Lambers Student Excellence Award, Student Societal Impact Award en Sustainability Award krijgen een plekje aan de 'Wand van de toekomst' in Erasmus Building.

Vergelijk @count opleiding

  • @title

    • Tijdsduur: @duration
Vergelijk opleidingen