Universitaire prijzen

Jaarlijkse prijzen voor onze beste wetenschappers
Onderzoekers Criminologie ontvangen Research Prize op het podium tijdens dies natalis 2023.

Elk jaar reikt het College van Bestuur prijzen uit aan excellente onderzoekers van de Erasmus Universiteit Rotterdam. Tevens ontvangen een aantal jonge, talentvolle onderzoekers een fellowship van de EUR of Erasmus MC. Daarmee erkennen we het talent dat we in huis hebben en spreken we onze waardering uit voor wetenschappers die een belangrijke bijdrage hebben geleverd.

Onderzoekers Criminologie ontvangen Research Prize op het podium tijdens dies natalis 2023.
Alexander Santos Lima

Research Prize

De Research Prize wordt toegekend aan een veelbelovende onderzoeker die net aan een onderzoekscarrière begint (na het behalen van een doctoraat in de afgelopen drie jaar), of een onderzoeksgroep aan onze universiteit die uitzonderlijk onderzoek heeft verricht.

Alles over de Research Prize
dr. Bonnie French ontvangt de Education Prize op de Opening Academisch Jaar 2023.
Alexander Santos Lima

Education Prize

De Education Prize wordt jaarlijks toegekend aan een lid van het wetenschappelijk personeel of een onderwijsteam dat door middel van onderwijs of onderwijsgerelateerde activiteiten een positieve bijdrage heeft geleverd aan het onderwijs aan Erasmus Universiteit Rotterdam.

  Alles over de Education Prize
  Professor van Oort en Abutaleb met prijs op podium en Tabak op scherm
  Alexander Santos Lima

  De Rotterdam Scriptieprijs

  Erasmus Universiteit Rotterdam en de gemeente Rotterdam hebben de Rotterdam Scriptieprijs in het leven geroepen. Met deze scriptieprijs willen beide partijen studenten van Erasmus Universiteit stimuleren een actieve bijdrage te leveren aan de stad Rotterdam.

  Alles over de Rotterdam Scriptieprijs
  Stijntje Dijk ontvangt Lambers Student Excellence Award 2023
  Arie Kers

  Lambers Student Excellence Award

  Om excellentie van studenten te stimuleren wordt jaarlijks de Professor H.W. Lambers Student Excellence Award uitgereikt aan een excellente student die in haar of zijn studieloopbaan aan de Erasmus Universiteit Rotterdam uitzonderlijk goed heeft gepresteerd.

   Alles over de Lambers Student Excellence Award
   Alexander Santos Lima

   Student Societal Impact Award

   De Student Societal Impact Award wordt jaarlijks uitgereikt aan een student, of een groep studenten, die een actie onderneemt of heeft ondernomen en leiderschap heeft getoond om een positieve maatschappelijke impact te creëren. De prijs is in het leven geroepen om onze studenten te ondersteunen om game-changers worden en maatschappelijke verantwoordelijkheid te omarmen.

    Alles over de Student Societal Impact Award
    EFR wint Sustainability Award 2023 tijdens Opening Academisch Jaar 2023-2024
    Alexander Santos Lima

    Sustainability Award

    De Sustainability Award wordt toegekend aan het beste duurzaamheidsinitiatief van Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR). Het gaat hierbij om een bestaand of nieuw initiatief van groepen of individuen: studenten, medewerkers, alumni, studentenverenigingen of start-ups. Het initiatief wordt uitgevoerd aan de Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR). Wij nodigen de EUR-gemeenschap uit om kandidaten voor te dragen die geschikt zijn voor deze prijs.

    Alles over de Sustainability Award

    EUR Fellowships

    De EUR Fellowships dienen als aanmoediging voor talentvolle onderzoekers aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Met een EUR fellowship kunnen zij hun onderzoek voortzetten en worden zij gestimuleerd om hun wetenschappelijke loopbaan voort te zetten. Onderstaand een overzicht van de wetenschappers die in 2019 een EUR Fellowship hebben gewonnen:

    Erasmus MC Fellowships

    Jaarlijks worden er ook fellowships aangeboden aan onlangs gepromoveerde, talentvolle onderzoekers in de geneeskunde. Met een Erasmus MC Fellowship kunnen zij hun onderzoek voortzetten en worden zij twee jaar lang gestimuleerd om hun wetenschappelijke loopbaan voort te zetten. Onderstaand een overzicht van de wetenschappers die in 2019 een Erasmus MC Fellowship hebben gewonnen:

    Wand van de toekomst

    Winnaars van de Research Prize, Education Prize, Lambers Student Excellence Award, Student Societal Impact Award en Sustainability Award krijgen een plekje aan de 'Wand van de toekomst' in Erasmus Building.

    Vergelijk @count opleiding

    • @title

     • Tijdsduur: @duration
    Vergelijk opleidingen