Maak kennis met ons team, bestaande uit kernmedewerkers en aangesloten academici van verschillende Scholen en Instituten.

Heb je vragen, opmerkingen of ideeën om bij te dragen aan het platform? Neem dan contact met ons op om een gesprek te plannen, online of op de campus.

Femke richt zich op de rol van design binnen DIT. Er zijn zoveel verschillende benaderingen, dus probeert ze uit te zoeken wat past binnen DIT. Ze gelooft sterk in de kracht van design om de toekomst ervaarbaar en tastbaar te maken.
Picture of Femke Coops
Bij DIT werkt Lena aan het inspireren en mobiliseren van studenten, medewerkers en partners om zich bij onze missie aan te sluiten.
Bij DIT is Neel betrokken bij diverse onderwijsactiviteiten. Ze heeft een passie voor onderwijs en is erg enthousiast om onderdeel te zijn van een team dat actie wil ondernemen om de positieve impact van de universiteit te bevorderen.
Picture of Neel van Roessel
Bij DIT onderzoekt Jilde de waarden en normen die ten grondslag liggen aan 'academische excellentie' en ze bestudeert hoe transformaties in het academische landschap dit waardesysteem uitdagen.
Mariangela leidt de ontwikkeling van een design ecosysteem binnen DIT. Ze gelooft dat design ingezet kan worden om te experimenteren met nieuwe manieren van samenwerken tussen disciplines en met stakeholders.
Maryce Koedood ondersteunt de gehele afdeling van het DIT als office manager. Zij is tevens de persoonlijke assistente van Derk Loorbach.
Portrait of Maryce Koedood
Derk wil als academic lead een institutionele omgeving helpen ontwikkelen die transdisciplinair en transformatief academisch werk ondersteunt voor intrinsiek gemotiveerde en ondernemende studenten, medewerkers en academici.
Picture of Derk Loorbach
Roel is de Financial Lead voor het DIT platform. Hij werkt vooral aan financiële modellen voor trans- en interdisciplinaire samenwerkingen en aan de toekomstige institutionele vormgeving en positie van het DIT platform.
Woman in front of computer
Ana is DIT's academic lead voor transformatief onderwijs. Ze gelooft dat we studenten als toekomstige change-makers moeten uitrusten met duurzaamheidsvaardigheden, zodat zij de volgende stappen kunnen zetten naar een gezonde planeet.
Picture of Ana Vasques
Marieke is bij DIT betrokken als organisational lead. Ze is erg enthousiast over DIT als organisatie-experiment om de universiteit van binnenuit te veranderen - het is een transformatie die volgens haar hard nodig is.
Binnen DIT is Julia de Academic Lead voor transformatief onderzoek. Daarnaast houdt ze zich ook bezig met de ontwikkeling van DIT als institutioneel actie-onderzoeksexperiment.
Picture of Julia Wittmayer
Ollie heeft een passie voor samenwerking tussen vakgebieden, culturen en wereldbeelden, en vindt het interessant om deel uit te maken van een institutioneel platform dat systemische benaderingen van sociale transities faciliteert.
Portrait of Oliver Bream McIntosh

Vergelijk @count opleiding

  • @title

    • Tijdsduur: @duration
Vergelijk opleidingen