Learn more

Beter onderwijs voor studenten, door studenten

S4S stimuleert en faciliteert projecten van studenten die bijdragen aan de verbetering van de onderwijskwaliteit voor studenten. S4S wordt gefinancierd met geld dat vrijkwam door de afschaffing van de basisbeurs en naar de universiteiten ging met als doel onderwijsverbetering. Door studenten zelf te laten bijdragen aan onderwijsverbetering brengt S4S het geld weer terug bij de studenten.

Krijg support van S4S

S4S biedt ondersteuning zodat studenten hun S4S-initiatieven kunnen opzetten of bestaande S4S-initiatieven verder kunnen ontwikkelen. Het S4S-ondersteuningsplatform biedt de volgende ondersteuning:

  • Advies: We bieden advies over marketing (bijv. Feedback over ontwerpen, hulp bij Facebook-advertenties, etc.) van je initiatief en voor de organisatie van evenementen. We hebben gemakkelijk toegang tot alle marketingkanalen (bv. Groot scherm op Erasmus Plaza, sin-online posts, etc.) op de campus en organiseren zelf het hele jaar door verschillende evenementen.
  • Praktische ondersteuning: Als onderdeel van de universiteit komen we in aanmerking om kamers/zalen op de campus te boeken, hebben we gemakkelijk toegang tot catering mogelijkheden en kun je gebruik maken van het Education Lab afhankelijk van de beschikbaarheid.
  • Financiële steun: Financiële steun is afhankelijk van het initiatief, maar kan variëren van het dekken van financiële marketingkosten tot het organiseren van een workshop/masterclass.

Het overkoepelende doel van S4S is om studenten te ondersteunen in het kader van EUR Strategy 2024, die bestaat uit 7 pijlers die zijn opgezet voor een solide basis van gedeelde waarden en een duidelijke missie: positieve maatschappelijke impact creëren. We ondersteunen alle pijlers, maar de activiteiten van S4S draaien vooral om het verzekeren van toekomstgericht onderwijs.

De volgende criteria moeten daarom worden gezien als leidraad voor initiatieven die overwegen contact met ons op te nemen.

  • Het sluit aan bij een of meer pijler (s) van de EUR-strategie 2024.
  • Het biedt educatieve waarde voor studenten buiten het traditionele curriculum.
  • Het onderscheidt zich van bestaande initiatieven binnen S4S en aan de EUR.
  • Het is toegankelijk voor alle EUR-studenten.

Vraagt je je af af of je idee in aanmerking komt? Of heb je andere vragen? Neem dan contact met ons op via email of social media

Wil je persoonlijk met ons praten? Loop gerust het Education Lab binnen, het bevindt zich op de begane grond van het Polak-gebouw en er zal altijd wel iemand zijn om je te verwelkomen!

Contact

Vergelijk @count opleiding

  • @title

    • Tijdsduur: @duration
Vergelijk opleidingen