Happy Student Society

Om studenten bewust te maken van hun persoonlijke ontwikkeling, richt de Happy Student Society zich op twee belangrijke pijlers, namelijk het delen van betekenisvolle kennis en het creëren van betekenisvolle connecties. Door ons brede scala aan evenementen, van workshops gezond koken tot yoga en lezingen over omgaan met stress en angst, willen we onze gemeenschap door moeilijke tijden en moeilijke emoties heen leiden naar een beter begrip van zichzelf.

Jezelf de hand reiken wanneer je geconfronteerd wordt met een lastige situatie is een lastige eerste stap in het zoeken naar hulp. Daarom heeft de Happy Student Society het eerste welzijnsmentorprogramma geïntroduceerd! Onze studentmentoren zijn getraind in coachingstechnieken voor angst, stress, burn out en onbehagen. Met één klik op je telefoon, en bijna zonder wachttijd, kan elke student die de behoefte voelt om met iemand te praten, gemakkelijk een gratis afspraak maken met onze mentoren. We hebben ervoor gezorgd dat indien iemand hulp nodig heeft, groot of klein, er altijd een getrainde mentor is om hem of haar te begeleiden.

"Een organisatie zoals S4S op onze campus hebben is echt voordelig. Het stelt ons in staat om zoveel meer te doen dan alleen maar suggereren wat er ontbreekt op onze universiteit. Je kunt nieuwe ideeën meteen implementeren en uitvoeren door allerlei praktische hulp van S4S te krijgen. Dit creëert een geweldige omgeving waarin studenten echt impact kunnen hebben op het onderwijs!"

Wil je meer weten over de Happy Student Society en de activiteiten die we organiseren? Bekijk dan onze website en volg ons ook zeker op Instagram, Facebook en LinkedIn! Of stuur gewoon een mailtje naar info.happystudent@gmail.com, we zijn altijd blij om nieuwe mensen te ontmoeten! Als je een praatje wil maken met onze welzijnsmentoren, stuur dan een mail naar eurhappyambassadors@gmail.com