Vrijstellingen

Gezondheidswetenschappen, BMG

Op basis van je vooropleiding kun je in aanmerking komen voor vrijstelling voor één of meerdere vakken van de pre-master Gezondheidswetenschappen, BMG.

Vooropleiding op wo-niveau (universiteit)

Studenten die al een volledige wo-bachelor- of wo-masteropleiding hebben afgerond, komen mogelijk in aanmerking voor een of meerdere vrijstellingen voor vakken van de pre-master Gezondheidswetenschappen, BMG. Als je denkt in aanmerking te komen voor vrijstelling(en), dan kun je deze bij je inschrijvingsverzoek aanvragen. Houd er rekening mee dat je je vrijstellingsverzoek(en) goed moet onderbouwen. In het formulier wordt dan ook gevraagd om relevante documenten (zoals een kopie diploma, cijferlijst, certificaat, vakbeschrijving etc.) te uploaden. De toelatingscommissie van ESHPM beoordeelt jouw verzoek en beslist over de eventueel te verlenen vrijstelling(en).

Let op! In het Erasmus aanmeldportaal kun je bij je inschrijfverzoek aangeven of je denkt in aanmerking te komen voor één of meer vrijstellingen. Uitsluitsel over de vrijstellingen ontvang je voor aanvang van het vak. Dit kan ook gedurende het academische jaar zijn. Na aanvang van het studiejaar kunnen vrijstellingen uiterlijk 4 weken voor aanvang van het vak aangevraagd worden door te mailen naar admissions@eshpm.eur.nl.

Vooropleiding op hbo-niveau (hogeschool)

Studenten die een bachelor- of masteropleiding op hbo-niveau hebben afgerond, komen niet in aanmerking voor vrijstellingen.

Is dit jouw studie?

Vergelijk @count opleiding

  • @title

    • Tijdsduur: @duration
Vergelijk opleidingen