Research Master
Sociology of Culture, Media & the Arts

Research Master Sociology of Culture, Media and the Arts

Opleiding

De Research master biedt een diepgaande training met een internationale en sociaalwetenschappelijke focus. Je bestudeert de belangrijke kwesties in media, cultuur en maatschappij.

Waarom deze opleiding?

Je ontwikkelt kennis over de belangrijkste theoretische inzichten en academische debatten op het gebied van media, cultuur en sociologie onder begeleiding van topwetenschappers. Een research traineeship, deelname aan een internationale conferentie en een uitwisseling met een buitenlandse universiteit maken deel uit van het programma. De Research Master bereidt je niet alleen voor op een PhD-traject, maar is ook een perfecte opstap naar een onderzoeks- of beleidsfunctie buiten de universiteit.

Carrièremogelijkheden

Meer dan 50% van de alumni volgt een PhD-traject na zijn of haar studie. Andere werkvelden zijn bijvoorbeeld marketing en marktonderzoek, beleid en consultancy, hoger onderwijs, journalistiek en PR.

Programme name
Sociology of Culture, Media and the Arts
Research Master
Tijdsduur