Sociology of Culture, Media and the Arts

Combineer sociaal-wetenschappelijke training&praktische onderzoekservaring

Opleiding in het kort

De Research master biedt een diepgaande training met een internationale en sociaalwetenschappelijke focus. Je bestudeert de belangrijke kwesties in media, cultuur en maatschappij.

De Research Master wordt in het Engels gegeven. Klik hier om het gehele Engelstalige programma te bekijken.

Belangrijkste Feiten & Cijfers

Research Master
MSc
Vorm
Fulltime
Tijdsduur
2 jaren
Studiepunten (EC)
Begindatum
Aanmelddeadline (EEA)

Waarom deze opleiding?

Je ontwikkelt kennis over de belangrijkste theoretische inzichten en academische debatten op het gebied van media, cultuur en sociologie onder begeleiding van topwetenschappers. Een research traineeship, deelname aan een internationale conferentie en een uitwisseling met een buitenlandse universiteit maken deel uit van het programma. De Research Master bereidt je niet alleen voor op een PhD-traject, maar is ook een perfecte opstap naar een onderzoeks- of beleidsfunctie buiten de universiteit.

Carrièremogelijkheden

Meer dan 50% van de alumni volgt een PhD-traject na zijn of haar studie. Andere werkvelden zijn bijvoorbeeld marketing en marktonderzoek, beleid en consultancy, hoger onderwijs, journalistiek en PR.

De juiste studie gevonden?

Vergelijk @count opleiding

• @title