Tijdens je studie

Liberal Arts and Sciences
EUC students in front of university college

EUC biedt een divers aanbod van curriculaire en extracurriculaire activiteiten aan waarmee je jouw academische programma kan verrijken.

Engaged Citizen Programme

Het Engaged Citizens Programme (ECP) is een interdisciplinair programma voor nieuwsgierige studenten die het leuk vinden om zich samen bezig te houden met maatschappelijke problemen. Het ECP bevat verschillende modules. Deelnemende studenten verrijken het programma door zelf evenementen, workshops, en andere activiteiten te organiseren.

Uitwisseling

EUC heeft een uitwisselingsprogramma met meer dan 25 universiteiten uit. Deze universiteiten bevinden zich vooral in Europa, Azi√ę en Noord-Amerika.

De selectie voor de uitwisselingen zijn gebaseerd op academische prestatie, beschikbaarheid en andere criteria.

Talen

Erasmus University College (EUC) werkt samen met het Language and Training Center om verschillende vreemde talen aan te bieden op beginners niveau, waaronder Duits, Russisch, Mandarijn, Japans, Arabisch, Frans, Spaans, Italiaans en Nederlands.

Studenten die deze basisniveaus afronden hebben ook toegang tot de hogere niveaus. Ook is het zo dat EUC de kosten van afgeronden cursussen (exclusief de kosten voor de intake, lesmateriaal en de examenkosten) tot maximaal 300 euro per jaar zal vergoeden.

EUC - Studying & Living in Rotterdam

Vergelijk @count opleiding

  • @title

    • Tijdsduur: @duration
Vergelijk opleidingen