Liberal Arts & Sciences

Toelatingseisen voor Bachelor Liberal Arts and Sciences

Is EUC iets voor jou?

Onze studenten zijn intrinsiek gemotiveerd, academisch sterk en hebben een drang om deel te nemen aan hun eigen onderwijs. Sommige van onze studenten weten precies wat ze willen bereiken en ondertussen verschillende academische velden verkennen. Anderen hebben meer dan een academische passie en zijn niet bereidt om het een op te geven voor het ander.

In ieder geval gelooft een EUC student in educatie die niet begrensd is tot het perspectief van een academische richting. Daarnaast zijn EUC studenten geïnteresseerd in hun persoonlijke ontwikkeling doormiddel van activiteiten buiten de klaslokalen. Studenten zijn ruimdenkend en kijken uit naar leven met internationale medestudenten en het leren van andere culturen.

Toelatingseisen

Je kunt toegelaten worden tot ons programma als je een vwo-diploma of een buitenlands equivalent (bijvoorbeeld International Baccalaureate, European Baccalaureate, Duitse Arbitur, of Britse A Levels) hebt of gaat behalen. Bovendien is een goede wiskunde kennis essentieel voor succesvolle deelname aan de studie, sinds een aantal van onze vakken wiskunde en statistiek zullen behandelen. Tenslotte, omdat de voertaal van ons programma Engels is, is vloeiend Engels een absolute eis.

Echter, jouw cijfers vertellen ons slechts de helft van het verhaal. Voor de toelating vragen wij ook een motivatiebrief. Een interview is ook onderdeel van de toelatingsprocedure.

Zie ons specifieke eisen

Toelatingsdeadlines

EUC heeft slechts één startmoment per jaar: eind Augustus. Geef ons alsjeblieft 10 business dagen voor de deadlines om je toelatingsproces te beginnen; sommige stappen liggen buiten jouw verantwoordelijkheid en zullen een paar dagen verwerking van onze kant nodig hebben. Als je een stapje voor wil in jouw toelatingsprocedure, overweeg dan onze reguliere deadline.

  • 15 januari 2021 (regulier)
  • 1 mei 2021 (laat)