Toelating

Liberal Arts and Sciences

Toelatingseisen voor Liberal Arts & Sciences

Is EUC iets voor jou?

Onze studenten zijn gemotiveerd, academisch sterk en gedreven om deel te nemen aan hun eigen onderwijs. Sommige van onze studenten weten precies wat ze willen bereiken en willen ondertussen verschillende academische velden verkennen. Anderen hebben meer dan één academische passie en willen geen van deze passies opgeven voor een ander.

In ieder geval gelooft elke EUC student in een opleiding die niet beperkt is tot het perspectief van één academische richting. Daarnaast zijn EUC studenten geïnvesteerd in hun persoonlijke ontwikkeling door middel van activiteiten buiten de klaslokalen. Studenten zijn ruimdenkend en kijken uit naar leven met internationale medestudenten en het leren over andere culturen.

Toelatingseisen

Je kunt toegelaten worden tot ons programma als je een vwo-diploma of een buitenlands equivalent (bijvoorbeeld International Baccalaureate, European Baccalaureate, Duitse Arbitur, of Britse A Levels) hebt of gaat behalen. Bovendien is een goede wiskunde kennis essentieel voor succesvolle deelname aan de studie, sinds een aantal van onze vakken wiskunde en statistiek zullen behandelen. Tenslotte, omdat de voertaal van ons programma Engels is, is vloeiend Engels een absolute eis.

Echter, jouw cijfers vertellen ons slechts de helft van het verhaal. Voor de toelating vragen wij ook een motivatiebrief. Een interview is ook onderdeel van de toelatingsprocedure.

Zie ons specifieke eisen

Toelatingsdeadlines

EUC heeft slechts één startmoment per jaar: eind Augustus. Geef ons graag 10 werkdagen voor de deadline om je toelatingsproces te beginnen. Sommige stappen liggen buiten jouw verantwoordelijkheid en zullen een paar dagen verwerking van onze kant vereisen. Als je een streepje voor wil hebben in jouw toelatingsprocedure, overweeg dan om je aan te melden voor onze reguliere deadline.

  • 15 januari 2023 (regulier)
  • 1 mei 2023 (laat)

Is dit jouw studie?

Vergelijk @count opleiding

  • @title

    • Tijdsduur: @duration
Vergelijk opleidingen