Inschrijven

Liberal Arts and Sciences
EUC students in front of university college

Jouw toelatingsprocedure voor EUC start in Studielink, het online inschrijvings- en registratieplatform voor Nederlandse universiteiten. Voordat je aan jouw inschrijving begint, raden wij je sterk aan om de volgende documenten digitaal beschikbaar te hebben, omdat je die nodig zal hebben tijdens de toelatingsprocedure.

  • Een kopie van jouw paspoort 
  • Als je je middelbare school nog niet hebt afgerond: een kopie van jouw cijferlijst van het voorlaatste jaar EN een diploma statement, ingevuld, ondertekend en bestempeld door je middelbare school
  • Als je wel je middelbare school al hebt afgerond: kopie van je uiteindelijke cijferlijst EN een kopie van je diploma
  • Als dat nodig is, het resultaat van een toets die jouw beheersing van het Engels bewijst EN/OF een wiskunde toets
  • Jouw motivatiebrief

BELANGRIJK: selecteer in Studielink  “Erasmus Universiteit” en vervolgens het programma genaamd “Liberal Arts & Sciences”.

Nadat je het Studielink gedeelte hebt afgerond, zal je jouw inloggegevens login informatie ontvangen voor het de toelatingsportaal. Als je deze niet hebt ontvangen, check dan je spam folder. In het toelatingsportaal zal je verschillende documenten moeten uploaden om je inschrijving te voltooien. Alleen complete inschrijvingen die aan onze minimumvoorwaarden voldoen zullen worden behandeld.

Als jouw inschrijving niet voldoet aan onze eisen, zal onze toelatingscommissie contact met je opnemen om mogelijkheden voor verbetering te bespreken (als dat mogelijk is).

Kandidaten die aangenomen zijn zullen uitgenodigd worden voor een interview. Het is ook mogelijk dit interview online te houden.

 

Step-by-step guide to submitting your application

Vergelijk @count opleiding

  • @title

    • Tijdsduur: @duration
Vergelijk opleidingen