Kunstmatige intelligentie voor Commissarissen en Toezichthouders

Datum(s)

Deze masterclass duurt één dag en vindt meerdere keren per jaar plaats:

17 september 2021
12 november 2021

Kosten

De deelnamekosten bedragen € 1.100,-. Dit bedrag is vrij van BTW en is incl. lesmateriaal, lunch, koffie/thee en parkeerkaarten.

De ontwikkelingen op het gebied van digitalisering, robotisering en kunstmatige intelligentie gaan snel en hebben verstrekkende gevolgen voor organisatiemodellen, verdienmodellen en concurrentieverhoudingen. Ondernemingen die hun strategie hier niet op afstemmen en hun businessmodel niet tijdig digitaliseren en transformeren, hebben het nakijken en zien hun winstgevendheid en marktaandeel snel teruglopen.

De eendaagse masterclass ‘Kunstmatige intelligentie voor commissarissen en toezichthouders’ biedt inzicht in de rol die commissarissen en toezichthouders spelen in het aanjagen én beheersen van toepassingen van kunstmatige intelligentie. We bespreken waar u op moet letten en welke vragen u kunt stellen. Maakt het bestuur voldoende gebruik van de mogelijkheden? Worden de risico’s onderkend en voldoende beheerst? Is de governance bevorderend of belemmerend voor digitale innovatie? Hebben we de juiste mensen aan boord?

  Doelgroep

  Deze masterclass is bedoeld voor commissarissen en toezichthouders, zowel in de private als de publieke sector. Specifieke ervaring met ICT of digitalisering is geen vereiste. 

  Resultaat & Leerdoelen

  Na deelname aan deze masterclass bent u in staat om:

  • De strategische impact van kunstmatige intelligentie op het businessmodel, de concurrentiepositie en de bedrijfsvoering te overzien.
  • De mogelijkheden en de risico’s van kunstmatige intelligentie voor de organisatie in te schatten en daar gerichte vragen over te stellen.
  • Een oordeel te vormen over de effectiviteit van het leiderschap en de rol van de RvC/RvT met betrekking tot kunstmatige intelligentie.

  Contact

  Vragen over dit programma? Wij helpen u graag verder.

  E-mailadres
  opleiding-eqi@ese.eur.nl
  Telefoonnummer
  010 - 408 11 68

  Datum(s)

  Deze masterclass duurt één dag en vindt meerdere keren per jaar plaats:

  17 september 2021
  12 november 2021

  Kosten

  De deelnamekosten bedragen € 1.100,-. Dit bedrag is vrij van BTW en is incl. lesmateriaal, lunch, koffie/thee en parkeerkaarten.

  BTW
  Niet van toepassing
  Begindatum
  vrijdag 17 sep 2021
  Tijdsduur
  1 dag
  Aangeboden door
  Erasmus Q-Intelligence
  Discipline
  Bedrijfskunde
  Type
  Masterclass
  Voertaal
  Nederlands
  Locatie
  Campus Woudestein
  Bekostiging

  private

  Inschrijving

  Download hier het inschrijfformulier

  Vergelijk @count opleiding

  • @title

   • Tijdsduur: @duration
  Vergelijk opleidingen