Strategische kijk op kunstmatige intelligentie
Verstevig uw concurrentiepositie met behulp van kunstmatige intelligentie

Strategische kijk op kunstmatige intelligentie

Inleiding

Wat is de impact van kunstmatige intelligentie op uw businessmodel en op uw organisatie? Welke nieuwe kansen dienen zich aan en met welke risico’s moet u rekening houden? We kijken tijdens dit programma door een strategische bril naar de mogelijkheden om met behulp van kunstmatige intelligentie de huidige manier van werken te verbeteren én nieuwe producten en diensten te ontwikkelen. Daarbij hebben we ook aandacht voor de juridische risico’s en (onbedoelde) ethische consequenties. We bieden u zowel theoretische raamwerken als voorbeelden uit de praktijk die u kunt gebruiken voor uw eigen strategische roadmap.

Doelgroep

Dit programma is bedoeld voor (senior) managers, directeuren, strategen en adviseurs, zowel uit de private als de publieke sector. Het programma richt zich primair op degenen die (mede-) verantwoordelijk zijn voor de strategische oriëntatie van de organisatie en voor innovatie.

Handig om te weten

Start

Dit programma start twee keer per jaar.  De eerstvolgende start is op 20 april 2021.

Aantal bijeenkomsten5
Collegedag

Op dinsdagen van 16.00 tot 21.00 uur met een diner van 18.00 tot 19.00 uur.

Collegegeld

€ 3.600,- vrij van BTW. Dit bedrag is incl. lesmateriaal, diner, koffie/thee en parkeerkaarten.

Tot en met 31 januari 2021 geldt een earlybird korting van 5% op het collegegeld.

LocatieCampus Woudestein, Erasmus Universiteit Rotterdam
PE-uren20

Ervaringen van deelnemers

"Dit programma heeft mij precies dàt inzicht opgeleverd wat de titel beloofd. In de opzet van het programma zit verpakt dat je op veel verschillende facetten van organisaties inzicht krijgt in wat data analytics te bieden heeft, welke vragen je kunt stellen aan de data-analisten in je bedrijf en welke antwoorden je mag verwachten. Ingekleurd met vele praktijk-voorbeelden op het gebied van logistiek, hrm, risk & control, sales & marketing. De deskundigen die de colleges verzorgen hebben een sterke link met de praktijk en stimuleren ook de cursisten om met elkaar in discussie te gaan. Dat levert extra verdieping op. Nieuwe contacten opgedaan, nieuwe inzichten verkregen. Waardevol."
Brechje Broekhoff, Manager Betaaldiensten Rabobank Nederland

“Dit programma is een must voor iedere executive. Het programma wordt verzorgd door uitstekende docenten met het vermogen om complexe materie toegankelijk te maken en hypes te demystificeren”.
Ivo Winkes, Partner LTP

"Ik heb het afgelopen halfjaar als bijzonder leerzaam, leuk en nuttig ervaren en zou waar mogelijk de contacten graag onderhouden d.m.v. samenwerking in projecten."
Marc van Aart, Directeur Van. A. Beheer BV

Who's afraid of the algorithms?

• Erasmus Q-Intelligence is als onderwijsinstelling erkend door de NBA (Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants) en is daardoor gerechtigd PE-uren toe te kennen aan onderwijsactiviteiten. Dit programma bestaat uit 20 PE-uren.