Effectief werken met ChatGPT

Screenshot of ChatGPT

De tekstgeneratiecapaciteiten en 'kennis' van Generative AI technieken zoals ChatGPT hebben wereldwijd uitgebreide aandacht ontvangen. Desalniettemin zijn er nog slechts weinigen die AI technieken zoals Chat GPT écht effectief kunnen inzetten in hun eigen werkomgeving. Deze masterclass richt zich precies daarop: het effectief werken met ChatGPT. We leren je hoe je Generative AI kunt inzetten als meer dan hobbymatig speelgoed, maar juist voor het ondersteunen van de belangrijke aspecten bij veelvoorkomende werkzaamheden.

Leren werken met GPT

In de masterclass ‘Effectief werken met ChatGPT’ leer je alles wat je moet weten om ChatGPT optimaal te gebruiken in jouw professionele omgeving. Of je nu een marketeer bent die op zoek is naar creatieve contentideeën, een analist die ondersteuning wil bij het opzetten van nauwkeurige analyses, of een manager die efficiëntie en productiviteit wil maximaliseren, deze eendaagse intensieve masterclass biedt je veel inzichten en voordelen.

Wat leer je in deze masterclass?

Wat je kunt verwachten van de masterclass Effectief werken met ChatGPT:

 • Diepgaand Inzicht: Ontdek hoe ChatGPT werkt en krijg een diepgaand inzicht in de mogelijkhedenen beperkingen.
 • Praktische Toepassingen: Leer hoe je ChatGPT kunt inzetten ten behoeve van verschillende werkaspecten zoals contentcreatie, programmeerassistentie, automatisering, klantcommunicatie, etc.
 • Optimalisatietips: Ontvang waardevolle tips en trucs voor het maximaliseren van de efficiëntie en effectiviteit van ChatGPT in jouw dagelijkse taken.
 • Hands-on Oefeningen: Ga aan de slag met praktische oefeningen en casestudy's om jouw vaardigheden direct toe te passen en te versterken.
 • Interactief: Profiteer van een interactieve omgeving waarin je vragen kunt stellen, ervaringen kunt delen en kunt leren van experts op het gebied van AI en natuurlijke taalverwerking.

Het goed kunnen inzetten van AI zoals ChatGPT wordt de komende jaren steeds belangrijker. Een veel gestelde vraag is of AI mensen zal vervangen. Veel prominente wetenschappers denken dat die angst niet nodig is. AI zal niet direct mensen vervangen, maar mensen die goed overweg kunnen met AI zullen wel mensen vervangen die dat niet kunnen.

“AI won’t replace humans, but humans with AI will replace humans without AI”

-Prof. K.R. Lakhani, Harvard Business School

Wil je de kracht van geavanceerde AI benutten om jouw professionele vaardigheden naar een hoger niveau te tillen? En wil je leren hoe je (voorbereidende) taken in je werkzaamheden kunt delegeren aan een slimme virtuele assistent en hoe je effectieve instructies kunt schrijven voor ChatGTP zodat het ook echt doet wat je wil? Deze masterclass geeft je de kennis en vaardigheden die nodig zijn om het maximale uit ChatGPT te halen en een voorsprong te krijgen in jouw vakgebied.

Leren werken met ChatGPT

Het beheersen van de technologie van ChatGPT en andere LLM's (Large Language Models) is een cruciale vaardigheid voor elke toekomstgerichte professional. LLM’s bieden hulp bij het ontsluiten van waardevolle inzichten uit teksten, ze bieden de mogelijkheid (voorbereidende) werkzaamheden te delegeren aan een slimme  assistent, én ze kunnen je workflow efficienter maken. Tijdens de masterclass werken we met diverse keuze-cases en oefeningen zodat er aansluiting is met diverse vormen van werkzaamheden.

Doelgroep

Deze cursus is ontworpen voor professionals die hun vaardigheden willen verbeteren met ChatGPT en andere LLM's. Of je nu wil leren hoe je ‘mensachtige’ tekst kunt genereren, (voorbereidende) taken wil delegeren aan een slimme virtuele assistent, of delen van je werkzaamheden wil automatiseren, deze cursus helpt je je doelen te bereiken. 

Docent

 • Alex van Vorstenbosch

  Na een studie Sterrenkunde met een focus op Astronomy and Data Science, welke hij cum laude voltooide, heeft Alex zijn passie voor data verder ontwikkeld bij de NZa als Data Scientist. Momenteel verdiept hij zich in combinatie met zijn NZa werkzaamheden in de complexe wereld van de gezondheidseconomie door middel van zijn PhD-onderzoek aan de Universiteit van Tilburg. Met een unieke combinatie van sterrenkundige, economische en datawetenschappelijke expertise, zet Alex zich in om innovatieve oplossingen te vinden op het kruispunt van zorg en economie. Zijn achtergrond biedt een fris en uniek perspectief op de uitdagingen in de moderne gezondheidseconomie.

  Foto docent Alex van Vorstenbosch

Praktische info

Data 2024Deze eendaagse Masterclass wordt gehouden op vrijdag 13 september 2024
Collegegeld€ 699,- vrij van BTW
Dit bedrag is inclusief koffie/thee en lunch
Wil je je met een (of meerdere) collega('s) aanmelden? Neem contact met ons op voor een korting op het collegegeld voor gezamenlijke deelname. 
LocatieRotterdam
CertificaatAls je de Masterclass hebt gevolgd, ontvang je een certificaat van deelname van de Erasmus Universiteit Rotterdam
Inschrijven

Lees ook meer over:

 • Leer programmeren met R

  Heb je altijd al willen leren programmeren en wil je nu op een toegankelijke manier kennis maken met de programmeertaal R. Dan is deze Masterclass voor jou!
  Studenten kijken naar een laptopscherm
 • Introductie Data Science & AI

  Maak kennis met de beginselen van Data Science en programmeertaal R in deze tweedaagse Masterclass aan de Erasmus Universiteit!
  Script in programmeertaal

Vergelijk @count opleiding

 • @title

  • Tijdsduur: @duration
Vergelijk opleidingen