Studiemateriaal

Themaboek

Alle informatie behorende bij een studiethema wordt gebundeld op de canvaspagina in het Themaboek. Vanaf de eerste dag heb je de informatie op Canvas van thema Ba1A en de handleiding Tutoraat nodig. Zorg ervoor dat je deze materialen voor aanvang van de studie hebt.

Je kunt het themaboek van thema Ba1A-deel 1 vanaf eind augustus digitaal vinden op Canvas  (log in met je ERNA-account; de Canvaspagina voor 2022-2023 is nu overigens nog niet geopend). Ga eerst naar de Canvaspagina van een thema en klik op Modules. Hier vind je algemene informatie, informatie over overig onderwijs en per week het onderwijsmateriaal.

Studieboeken en medische instrumenten 

Op deze pagina vind je de boekenlijsten per studiejaar.

Bij stichting ReMedI kun je alle verplichte en aanbevolen studieboeken, stethoscopen en andere medische instrumenten kopen. Let wel op! Sommige studiematerialen (zoals een labjas) dienen studenten verplicht aan te schaffen. Zoek op tijd uit wat je allemaal nodig hebt en bestel deze artikelen bij ReMedI of kom langs tijdens de verkoopdagen. Voor de aankomende eerstejaarsstudenten organiseert ReMedI speciale verkoopdagen. Het is tevens mogelijk om alle boeken online te bestellen via deze link. Bij een online bestelling zullen de boeken worden thuisbezorgd. Als je lid bent van de studentenvereniging MFVR kun je de boeken tegen gereduceerd tarief kopen bij ReMedI, evenals een groot aantal overige benodigdheden.

Kijk voor meer informatie, de routebeschrijving en contactgegevens op de ReMeDi-website.

Klik hier om de boekenlijsten te bekijken

Verkoopdagen

De verkoopdagen zullen worden gehouden van maandag 22 t/m vrijdag 26 augustus in Computerzaal 4 (COO4). Alle studiegroepen zijn alle dagen welkom. In de onderstaande tabel zie je op welke dag jij kan langskomen.

Dag

Tijd

Locatie*

Maandag 22 augustus

10.00 – 15.00

COO4

Woensdag 24 augustus

10.00 – 15.00

COO4

Vrijdag 26 augustus

10.00 – 15.00

COO4

* Naast de winkel van ReMedI. Zie hier de volledige routebeschrijving naar de winkel.

Volg de social media kanalen van ReMedI om up-to-date te blijven van toekomstige wijzigingen, acties en activiteiten:

Vergelijk @count opleiding

  • @title

    • Tijdsduur: @duration
Vergelijk opleidingen