Studiebegeleiding

Wie?Toelichting
MentorOp de eerste studiedag krijgt elke studiegroep een mentor en een VIP-coach toegewezen. Een mentor is een ouderejaarsstudent; lees meer over de VIP-coach hieronder. Bij de mentor kun je terecht voor praktische vragen over de studie.
VIP-coachIedere Vorming van Identiteit en Professionaliteit (VIP)-groep is gekoppeld aan een VIP-coach. Met de VIP-coach voer je gesprekken over je persoonlijke en professionele ontwikkeling en het verloop van de studie. Deze gesprekken voer je tijdens voortgangsgesprekken. Die vinden twee keer per studiejaar plaats. Daarnaast heb je met de VIP-groep ook bijeenkomsten waarin jullie meer leren over de persoonlijke en professionele ontwikkeling.
Studieadviseur

Studeren doe je niet alleen. Naast de docenten, tutoren en mentoren die je begeleiden zijn er ook studieadviseurs. Bij hen kan je terecht met vragen en advies over hoe je het beste kunt leren, over persoonlijke omstandigheden, leren plannen, uitstelgedrag aanpakken, bindend studieadvies, topsport en meer. 

Lees meer op de website over de studieadviseur.

Vertrouwenspersoon, studentendecaan en meerMaar er zijn nog veel meer mensen die je tijdens je studie kunnen helpen. Kijk voor meer informatie op de pagina Studiebegeleiding.

Vergelijk @count opleiding

  • @title

    • Tijdsduur: @duration
Vergelijk opleidingen