Welkom bij de opleiding Geneeskunde!

Welkom in het Erasmus MC!

Om je eerste dagen bij de opleiding Geneeskunde zo soepel mogelijk te laten verlopen, hebben wij deze welkomstpagina ingericht. Hier vind je de informatie die je nodig hebt om je weg op de faculteit en in de stad Rotterdam te vinden.

Om je zo goed mogelijk te begeleiden, zijn studieadviseurs, je VIP-coach en coördinatoren van de premasters voor de premasterstudenten beschikbaar. Voor vragen kun je daarom altijd bij hen terecht. Daarnaast kun je voor praktische vragen een kijkje nemen op STIP of mailen naar het Onderwijs & Studentenzaken (O&S). Hun contactgegevens vind je op STIP.

Welkom

Welkom door...

In de bovenstaande video heten de opleidingsdirectie en onderwijsondersteuners jullie welkom bij de opleiding Geneeskunde. Zij werken achter de schermen om het onderwijs zo goed mogelijk te organiseren. Wil jij weten wie dit zijn? Bekijk dan de video!

ErasmusArts 2030

Erasmusarts 2030

Dit studiejaar start ook de nieuwe bacheloropleiding Erasmusarts 2030. In deze nieuwe opleiding staan Casusgestuurd Onderwijs (CGO), Projectonderwijs (PO), Vorming van Identiteit en Professionaliteit (VIP) en Programmatisch Toetsen (PT) centraal. Wil jij meer weten over het nieuwe curriculum? Neem dan een kijkje op de website van Erasmusarts 2030.

Vergelijk @count opleiding

  • @title

    • Tijdsduur: @duration
Vergelijk opleidingen