Studiemateriaal

Themaboek

Alle informatie behorende bij een studiethema wordt gebundeld op de canvaspagina in het Themaboek. Vanaf de eerste dag heb je de informatie op Canvas van thema Ba1A en de handleiding Tutoraat nodig. Zorg ervoor dat je deze materialen voor aanvang van de studie hebt.

Je kunt het themaboek van thema Ba1A-deel 1 vanaf eind augustus digitaal vinden op Canvas  (log in met je ERNA-account; de Canvaspagina voor 2023-2024 is nu overigens nog niet geopend). Ga eerst naar de Canvaspagina van een thema en klik op Modules. Hier vind je algemene informatie, informatie over overig onderwijs en per week het onderwijsmateriaal.

Klik hier om de boekenlijsten te bekijken

Verkoopdagen

Bij stichting ReMedI kun je alle verplichte en aanbevolen studieboeken, stethoscopen en andere medische instrumenten kopen. Let wel op! Sommige studiematerialen (zoals een labjas) dienen studenten verplicht aan te schaffen. Zoek op tijd uit wat je allemaal nodig hebt en bestel deze artikelen bij ReMedI of kom langs tijdens de verkoopdagen.

Voor de aankomende eerstejaarsstudenten organiseert ReMedI speciale verkoopdagen. Het is ook mogelijk om alle boeken online te bestellen via deze link. Ook de medische instrumenten zijn online te bestellen via deze link. Bij een online bestelling wordt deze thuisbezorgd. Als je lid bent van de studentenvereniging MFVR kun je de boeken tegen gereduceerd tarief kopen bij ReMedI, evenals een groot aantal overige benodigdheden.

Verkoopdagen zijn: 29, 30 en 31 augustus van 10.00-15.00 uur. Meer informatie hierover deelt ReMedI op hun social media kanalen.

Kijk voor meer informatie, de routebeschrijving en contactgegevens op de ReMedI-website.

Vergelijk @count opleiding

  • @title

    • Tijdsduur: @duration
Vergelijk opleidingen