Eurekaweek

De Eurekaweek is dé introductieweek voor alle nieuwe eerstejaarsstudenten van de Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR). Dit jaar vindt de Eurekaweek plaats van 21 tot en met 24 augustus 2023.

Tijdens de week worden verschillende leuke activiteiten georganiseerd waardoor je de stad, de universiteit en jouw medestudenten leert kennen. Je zit in een groepje samen met studenten die dezelfde studie gaan doen als jij en jullie worden de gehele week begeleid door twee gidsen die ook studeren aan de Erasmus Universiteit. Neem deel aan de Eurekaweek en maak een vliegende start met jouw studententijd! 

Maak kennis met je faculteit

Tijdens de Eurekaweek heeft de MFVR een eigen terras in het Erasmus MC. De hele dag is er van alles te doen op het terras en volop de mogelijkheid je mede-aankomend studenten te leren kennen! Ook zijn er elke dag leden van het MFVR-bestuur aanwezig om al je vragen te beantwoorden! Zij lopen rond in hun roze shirt! Stel ze gerust al je vragen over de aankomende studententijd. Ze weten immers erg veel, niet alleen over de MFVR.
De openingstijden van het terras zijn:

  • Maandag 19 augustus 16.00-23.00
  • Dinsdag 20 augustus 16.00-18.00
  • Woensdag 21 augustus 16.00-23.00

Vergelijk @count opleiding

  • @title

    • Tijdsduur: @duration
Vergelijk opleidingen