Masterclass Data-Analytics, Process Mining en Databeveiliging voor Woningcorporaties

Woningcorporaties beschikken over een veelheid aan data. Voortschrijdende automatiseringstechnieken en snellere verwerkingsprocessen zorgen ervoor dat veel meer waarde kan worden gehaald uit die data.

Dat is belangrijke input voor het beleid en de operationele functies waardoor een woningcorporatie beter in staat wordt gesteld te sturen op haar maatschappelijke en financiële doelstellingen. Tegelijk neemt het risico van het gebruik van data toe.

Verrijk uw kennis over en vergroot uw inzichten in data-analytics, process mining en databeveiliging door het volgen van de Masterclass over deze onderwerpen.

Datum             : Donderdag 10 december van 16.00-21.00 uur

Locatie            : Campus Erasmus Universiteit Rotterdam

Inschrijfgeld    : € 635,-- (incl. literatuur, maaltijd, koffie en thee)

Programma     : Bekijk hier het programma van de masterclass

Deze masterclass vindt in het verlengde van het executive program Finance & Risk Management voor Woningcorporaties plaats. De start van de voorjaarscyclus van dit programma is op 8 april 2021.

Deelnemers aan het executive program ontvangen een korting van 10% op het inschrijfgeld.

Mirella Stander

Kamer