Impact in One Day

Iedereen heeft het over impact. Maar wat is het?
Hoe pak je het aan? En wanneer doe je het goed?

Wil je met jouw organisatie (meer) impact maken? Vraag je je af hoe je de gemaakte impact moet meten? Dan mag je Impact in One Day niet missen. Impact Centre Erasmus (ICE) organiseert dit jaar tweemaal een speciale masterclass over impact. In één dag leer je hoe je met jouw organisatie door andere wijzen van denken en businessmodellen meer maatschappelijke impact kunt maken. Het is een intensieve dag van veel kennis, opdrachten, best practices en briljante mislukkingen. Het is een echte interactieve dag, met de indrukken en stappen kun je de dag erna aan de slag of in ieder geval goed geïnformeerd in gesprek!

Voor wie is Impact in One Day?

Voor iedereen die bij maatschappelijke verantwoord ondernemen positief impact wil maken én negatieve impact wil verminderen. Omdat je leiding wil geven aan en succes wil boeken met jouw organisatie, programma’s en projecten in een snel veranderende wereld. Een wereld waarin waardecreatie van steeds groter belang is. Of omdat je de leiding van jouw organisatie wil adviseren in het zetten van stappen naar meervoudige waardecreatie. Voor mensen die vanuit het Triple-P (People, Planet, Profit) model (willen) opereren en daarin nog een stapje verder willen gaan.

“Ieder zichzelf respecterend bedrijf zegt tegenwoordig iets met impact te doen. Maar wat dat ‘iets’ is, blijft in de meeste gevallen vaag en ongrijpbaar” Ton Goedmakers, Lid RvB Vebego.

Wat ga ik leren?

In één dag de fundamenten van impact. Theorie en praktische inzichten rond impact van wetenschappers. We gaan aan de slag met 4 bouwstenen: impact strategie, het impact proces, impactmanagement en resultaten, leren en communiceren.

Praktische informatie 

Data20 november 2024
Locatien.t.b. Rotterdam
Investering

€ 595,=* Early Bird tarief t/m 1 juli 2024
€ 695,=* Open Inschrijving
€ 495,=* Alumnitarief/ Relatietarief
€ 445,=* + € 150,= Sponsordeal**

*vrij van BTW

**U betaalt voor uzelf een gereduceerd tarief van € 445,= en sponsort voor € 150,= een kleine sociaal ondernemer/ start up. De kleine sociaal ondernemer/ start up betaalt zelf € 50,= en Impact Centre Erasmus neemt het restant van de kosten van twee deelnemers voor haar rekening. Sociaal ondernemers nemen deel op volgorde van inschrijving. U kent elkaar op voorhand niet. U maakt tijdens de dag kennis met elkaar. Een kleine sociaal ondernemer/ start up kan zich aanmelden en komt op de wachtlijst. Zodra er een sponsor conform volgorde van de wachtlijst zich heeft gemeld en de factuur heeft voldaan, wordt de sociaal ondernemer hierover bericht en kan deelnemen tegen de voornoemde sponsordeal voorwaarden.

 

Impressie Impact in One Day

Impressie Impact in One Day

Impact in One Day op maat

Impact Centre Erasmus heeft veel ervaring met Impact in One Day als onderdeel van een in-company programma via maatwerk met eigen casuïstiek. Impact in One Day is dan vooral bedoeld om gezamenlijk basis impact kennis op te doen en alvast aan de slag te gaan. Zo vallen inzichten uit onderzoek en acties daarna in betere voedingsbodem en draagt het bij aan draagvlak. Voor meer informatie over neem contact met ons op via impactcentre@eur.nl.

Sfeerimpressie Impact in One Day

De vijf voorgaande versies van Impact in One Day waren een groot succes! 

Lustrum Impact in One Day

Lustrum Impact in One Day

MEO is de online communicatiepartner voor Impact in One Day 2024.

Lees meer

Vergelijk @count opleiding

  • @title

    • Tijdsduur: @duration
Vergelijk opleidingen