Masterclass Data-Analytics, Robotic Process Automation en Cybersecurity

Wat houdt deze Masterclass in?

In de masterclass praten specialisten, bekend met de corporatiesector, u bij over data-analyse en RPA en besteden aandacht aan de concepten, randvoorwaarden, technische en organisatorische aspecten en toepassingen. Zij informeren u ook over datakwaliteit, wat dit inhoudt en welke eisen hieraan moeten worden gesteld. Tegelijk nemen de IT-risico’s door het gebruik van deze nieuwe technologieën toe. Is uw organisatie in staat de (cyber)risico’s goed in te schatten en de juiste maatregelen in de IT maar ook in de organisatie te treffen? Hoe beschermt de woningcorporatie zichzelf zo goed mogelijk tegen de toenemende dreiging op IT-gebied en welke overwegingen zouden daarbij een rol moeten spelen?

Dit soort vragen worden met u gedeeld en beantwoord in het licht van de informatiebeveiliging en cybersecurity waarbij het erom gaat hoe de juiste focus aan te brengen om een IT-omgeving te beveiligen en de rol die bewustzijn en gedrag op de beveiliging van uw IT-omgeving speelt.

Wij nodigen u uit uw kennis te verrijken en uw inzicht te vergroten in data-analytics, RPA en cybersecurity door het volgen van de Masterclass over deze onderwerpen.

Datum:

Donderdag 16 juni 2022 van 16.00-21.00 uur

Locatie:

Campus Erasmus Universiteit Rotterdam 

Inschrijfgeld:

€ 635,-- (incl. literatuur, maaltijd, koffie en thee)

Deze masterclass vindt in het verlengde van het executive program Finance & Risk Management voor Woningcorporaties plaats. De start van de voorjaarscyclus van dit programma is op 31 maart 2022.

Deelnemers aan het executive program ontvangen een korting van 10% op het inschrijfgeld.

Mirella Stander

E-mailadres
esaa-woningcorporaties@ese.eur.nl
Telefoonnummer
010 - 408 97 35
Kamer
Van der Goot Building, Kamer M5-40
Ruimte
Van der Goot
Adres
Burgemeester Oudlaan 50
3062 PA
Rotterdam
Postadres                       ESAA Erasmus Universiteit Rotterdam
Postbus 1738
3000 DR Rotterdam

Vergelijk @count opleiding

  • @title

    • Tijdsduur: @duration
Vergelijk opleidingen