Topics voor Finance Professionals

Introductie en doelgroep

De Erasmus School of Accounting and Assurance (ESAA) organiseert dit jaar de masterclass ‘Topics voor Finance Professionals’. Deze Masterclass is gericht op ervaren professionals met een academische vooropleiding, zoals registeraccountants (zowel werkzaam bij accountantskantoren, in het bedrijfsleven of de overheid), (register)controllers, CFO’s en financieel directeuren. Doel van de Masterclass is om de vaktechnische kennis van de finance professional te verbreden met onderwerpen die in toenemende mate van belang zijn voor de functie-uitoefening.

Lees hier uitgebreide opleidingsinformatie

Programma

De Masterclass ‘Topics voor Finance Professionals' in het najaar van 2019 bestaat uit de volgende modules:

Module 1 – Dilemma’s bij de jaarrekening (Modulevoorzitter: Prof. Dr. Martin Hoogendoorn RA)
Dinsdag 8 oktober 2019

Module 2 - Impact maken in een complexe omgeving (Modulevoorzitters: Sascha Krijger LLM en Judith Becker MSc LLM)
Dinsdag 12 november 2019

Module 3 - Lange termijn waarde creatie en businessmodellen (Modulevoorzitter: Prof dr. Karen Maas)
Dinsdag 3 december 2019

Module 4 – Data Integriteit (Modulevoorzitter: prof. dr. Eddy Vaassen RA)
Dinsdag 7 januari 2020

Alle modules worden gegeven op dinsdag van 14.00 tot 21.00 uur, inclusief diner. Zo komt u voor de file aan, gaat u na de file weg, en maakt u een waardevolle middag en avond mee.

Campus Woudestein, Erasmus Universiteit Rotterdam.

Kosten

U kunt zich inschrijven voor individuele modules. Als u meer modules wilt volgen gaat de prijs per module omlaag. De prijs voor 1 module is €995,-*. De gehele Masterclass van 4 modules kost € 3.550,-* vrij van btw.

* De genoemde kosten zijn inclusief diner en parkeerkaart.

Contact

Voor alle praktische zaken en nadere informatie omtrent de opleiding kan men zich richten tot:

Joy Dijksman MA

Kamer
M5-21
Ruimte
Van der Goot | Building

Burg. Oudlaan 50, Van der Goot Building
3062 PAROTTERDAM

Postadres                       ESAA Erasmus Universiteit Rotterdam
3000 DR Rotterdam
  • Erasmus School of Accounting & Assurance is als onderwijsinstelling erkend door het NBA en is daardoor gerechtigd PE-uren toe te kennen aan onderwijsactiviteiten. Elke module levert 6 PE-uren op. Het gehele programma levert in totaal 24 PE-Uren op.