Wat zeggen alumni over de opleiding

Expertisecentrum eBRIDGES

Afstuderen met een praktijkopdracht

Al van jongs af aan was Chris Veltkamp graag bezig met computers, een passie die hij tegenwoordig kwijt kan in zijn werk als IT-auditor. Een diepgaander begrip van het auditproces deed hij op dankzij de praktijkopdracht, waarmee hij zijn post-master IT-Auditing & Advisory op de Erasmus School of Accounting & Assurance afrondde. “Bij de praktijkopdracht doe je alles, van kop tot staart.”

Lees meer

Afstuderen met een praktijkopdracht

Studenten van de opleiding IT-Auditing & Assurance hebben de mogelijkheid om af te studeren met een referaat of een praktijkopdracht. De praktijkopdracht betreft een IT-audit-gerelateerd onderzoek, dat in drietallen wordt uitgevoerd bij de werkgever van een van de deelnemers, of bij een andere organisatie. Alumnus Polat Yilmaz vertelt over zijn ervaringen met de praktijkopdracht en de opleiding.

Lees meer
Artificial intelligence in 1 dag bij Erasmus Universiteit Rotterdam

Algoritmes, Artificial Intelligence, datagericht onderzoek worden steeds belangrijker

Alumnus Mei-Wen Oolgaard noemt IT-auditor een beroep van de toekomst. Ze liet zich met een tweejarige post-master IT-Auditing & Advisory (ITAA) aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam omscholen en werkt nu als IT-auditor bij de Nederlandsche Voedsel- en Warenautoriteit. Naast een goede basis voor haar baan leverde de opleiding Oolgaard ook een mogelijke publicatie in een wetenschappelijk tijdschrift op.

Lees meer

Twee accountants aan het woord over de toegevoegde waarde van de RE-opleiding van ESAA

In dit interview geven twee accountants aan waarom ze de post-master opleiding IT-Auditing & Advisory (RE) aan ESAA hebben gevolgd.

Ze kijken terug op een waardevolle opleiding die hen veel kennis heeft gebracht en hen o.a. in staat stelt om in de praktijk de brug te slaan tussen IT en Finance.

Klik hier voor de pdf
NBA Accountant 2017 nr 02 De black box van data doorgronden

Twee accountants aan het woord over de toegevoegde waarde van de RE-opleiding van ESAA

In dit interview geven twee accountants aan waarom ze de post-master opleiding IT-Auditing & Advisory (RE) aan ESAA hebben gevolgd.

Als accountant kregen ze de mogelijkheid om deze opleiding als ‘kopjaar’ te volgen. Ze gaan daarbij in op de toegevoegde waarde van de RE-opleiding  voor hun dagelijkse praktijk.

Klik hier voor de pdf

Vergelijk @count opleiding

  • @title

    • Tijdsduur: @duration
Vergelijk opleidingen