Learning & Innovation bEURs 2018

Begindatum

woensdag 19 sep 2018, 09:00

Einddatum

woensdag 19 sep 2018, 13:00

Kamer
Forumzaal - Van der Goot Building

Op woensdag 19 september vond de Learning & Innovation bEURs plaats. Docenten, studenten en support staf hebben hier samen geleerd en meegedacht over het onderwijsonderzoek van EUR onderzoekers.

De ochtend begon in de Forumzaal, waar de sprekers hun onderwerp pitchte. Bezoekers kozen vervolgens de interactieve breakout sessie die ze bij wilden wonen. Vanaf 12:00 was er een informatiemarkt waar je de mensen achter verschillende innovatieprojecten van de EUR persoonlijk kon spreken.

Bezoekers beoordeelden de Learning & Innovation bEURs met een 7.8 en vonden het een leerzame en inspirerende ochtend (“Well organized, interesting and fun”, “Very good to look at innovation from a research perspective”). Veelgehoorde feedback was dat bezoekers moeilijk konden kiezen tussen breakout sessies en er liever twee of meer hadden bijgewoond (“Maybe next time make it possible to attend two breakout sessions”).

Is er een breakout sessie die je graag had willen bijwonen, maar lukte dit niet? Houd dan de CLI evenementenkalender in de gaten. Veel van de breakout sessies gaan terugkomen tijdens de opening van het Learning Innovation Lab of tijdens Educational Research lunches.

Foto's

In het onderstaande fotoalbum is een impressie van de dag te vinden. Meer foto’s en videos volgen op de Facebookpagina van de Community for Learning & Innovation.